Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A törvény valóban lehetővé...

Kriszti83 kérdése:

A törvény valóban lehetővé teszi az apás szülést, tanfolyam nélkül is?

Figyelt kérdés
A debreceni Klinikán szeretnék szülni. Az első gyermekemet a Kenézyben hoztam világra, ahol apa is bent volt (részt vettünk szülés felkészítő tanfolyamon). Itt a Klinikán is van tanfolyam 5000 Ft-ért, de nem látom értelmét újra "elvégezni". Enélkül is lehet apás szülés? Köszönöm!
2010. szept. 14. 11:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A Debreceni Klinikán szültem májusban,kérdeztem a dokimat kell e tanfolyam,azt mondta hogy egy nagy hülyeség az egész,ne menjünk.Igy is bent volt a férjem végig.
2010. szept. 14. 19:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia!11 hete szültem a debreceni klinikán!Császár volt!Semmiféle tanfolyamon nem voltunk és a férjem végignézhette ablakon keresztül!
2010. szept. 15. 10:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is a debreceni Klinikán szültem és a férjem bent volt velem végig. A zöld ruhát fizettük ki, amit kötelező felvenniük. 500 ft.
2010. szept. 15. 10:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tuti kihagyjuk a tanfolyamot, de apa bent lesz a szülésnél :)
2010. szept. 15. 14:08
 15/15 anonim válasza:
SZIASZTOK ÉN IS KÉRDEZNÉM 2014-BEN SZÜLTEM LÁNYOMAT A KENÉZY BEN AKKOR VOLTUNK APÁS TANFOLYAMON ÉS BE IS ENGETÉK MOST ISMÉT KIS FIAMAT VÁROM ÉS MEGINT APÁS SZÜLÉST AKARUNK ÉS BE ENGEDIK VAJON MEGINT MERT MÁR EGYSZER LE RAKTUK CSAK AZA GUBI HOGY MÁR NEKEM NINCS MEG A KIS PAPIR RÓLA HOGY IGEN MINK TANFOLYAMON VOLTUNK VAGY BENNE VAN A GÉPBE ?KÖSZI VÁLASZOTOKAT
2016. jan. 27. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!