Csaszarmetszes utan is kitagul a vagina?
Azért 26 évesen előbb elolvasok egy kis könyvet, tanulmányt, mint égjen a fejem ilyen kérdést feltenni, még ha anonim is. Ez olyan, mint a nők egy része, aki nem tudja, hogy nem a hüvelyből jön a vizelete, mert van ilyen. Tényleg. 😅
De a hüvelyed az tulajdonképpen izmok összessége. Hüvelyi szülés esetén sem szokott kisebbre-nagyobbra maradni.
Nem
Természetes szülésnél sem mindenkinek.
Nekem az elsővel szűkebb lett inkább, gondolom a mikrorepedések gyógyulása szűkebbre húzta, de nyilván a vagiba akàr a pénisz mérethez is igazodik, szóval nem fix átmérőjű.
Mádodik után lazábbnak érzem, de nem a vaginám lett renyhébb, hanem van egy kis méhsüllyedésem, ès mellsőfali sérvem.
Intim tornàval javítok rajta épp.
Ez nem a szülès, hanem terhesség alatt alakult ki, szóval császàr mellett is lehet.
Viszont a férjem nem érzi, annyit csak, mintha rövidebb lenne a hüvelyem( hamarabb éri a méhszájat) vagy mintha ő nőtt volna ( ami nyilván lehetetlen)
Szeretnénk 3. Gyereket is, ha akkor rosszabbodik, akkor megcsináltatom.
Nem szexuális okokból, mert azt egyáltalán nem befolyásolja, hál Isten nem szakadtam és tágultam kamionmegfordulósra( ahogy itt olvastam) talán férjem méretei
( vastagsága) is kedvez nekünk.
Viszont később, ha a süllyedés nem javul, az sok kellemetlenséggel jàrhat leginkább a változókorban.
Szóval benne van a pakliban, hogy sima szülésnél is sérülsz, ami maradandó lesz.
Viszont a renyhülések sérvek, süllyedések màr terhesség alatt is előjöhetnek.
Ne agyalj ilyesmin!
Kb a 32-33.héttől elkezdtek rendeződni alul a csontjaim. Baromira fájtak. Ezzel egyidőben a hüvelyem is tágabb lett, férjem meg is jegyezte (nem lett belőle probléma, nem hagyott el, ugyan úgy szexelünk azóta is, stb stb).
És tök igaza volt, mert én is éreztem magamon.
Császárom volt, 5 hónapja. Mára aztmondom, visszaállt a régi kerékvágásba minden. Ennyi idő kellett neki.
Hiába jön itt mindenki azzal, hogy ez baromság, meg nem így van, hát de, nálam így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!