Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszarmetszes utan is kitagul...

Csaszarmetszes utan is kitagul a vagina?

Figyelt kérdés
Lehet hogy buta kerdes, de ugye ha a termeszetes szulesnel mar amikor beindul a szules akkor tagul a vagina, es ha igen akkor a parod kesobb erzi h kitagultal? Szornyu bevallani de 26 evesen ilyen kerdeseim vannak ha gyerekesen hangzik

2022. márc. 13. 22:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
A vagina nem tágul, csak nyilván arra az időre, amíg áthalad a gyerek hüvelyi szülésnél is. Amire gondolsz, az a méhszáj, de nyilván az is visszazárul.
2022. márc. 13. 22:50
 2/13 anonim ***** válasza:
14%
Hormonális dolgok miatt, igen tágul. Érezni fogja.
2022. márc. 13. 23:13
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Nem.
2022. márc. 13. 23:35
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Dehogy tágul. 😊
2022. márc. 13. 23:40
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
2 császárom volt, nem lettem tágabb! Semmi nem változott.. Hozzászolásokon szakadok! 😂😂😂
2022. márc. 14. 00:05
 6/13 anonim ***** válasza:
68%

Azért 26 évesen előbb elolvasok egy kis könyvet, tanulmányt, mint égjen a fejem ilyen kérdést feltenni, még ha anonim is. Ez olyan, mint a nők egy része, aki nem tudja, hogy nem a hüvelyből jön a vizelete, mert van ilyen. Tényleg. 😅

De a hüvelyed az tulajdonképpen izmok összessége. Hüvelyi szülés esetén sem szokott kisebbre-nagyobbra maradni.

2022. márc. 14. 04:26
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Mindenkinek tágabb lesz kissé az idő előrehaladtával szüléstől független.
2022. márc. 14. 06:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem

Természetes szülésnél sem mindenkinek.

Nekem az elsővel szűkebb lett inkább, gondolom a mikrorepedések gyógyulása szűkebbre húzta, de nyilván a vagiba akàr a pénisz mérethez is igazodik, szóval nem fix átmérőjű.

Mádodik után lazábbnak érzem, de nem a vaginám lett renyhébb, hanem van egy kis méhsüllyedésem, ès mellsőfali sérvem.

Intim tornàval javítok rajta épp.

Ez nem a szülès, hanem terhesség alatt alakult ki, szóval császàr mellett is lehet.

Viszont a férjem nem érzi, annyit csak, mintha rövidebb lenne a hüvelyem( hamarabb éri a méhszájat) vagy mintha ő nőtt volna ( ami nyilván lehetetlen)

Szeretnénk 3. Gyereket is, ha akkor rosszabbodik, akkor megcsináltatom.

Nem szexuális okokból, mert azt egyáltalán nem befolyásolja, hál Isten nem szakadtam és tágultam kamionmegfordulósra( ahogy itt olvastam) talán férjem méretei

( vastagsága) is kedvez nekünk.

Viszont később, ha a süllyedés nem javul, az sok kellemetlenséggel jàrhat leginkább a változókorban.

Szóval benne van a pakliban, hogy sima szülésnél is sérülsz, ami maradandó lesz.

Viszont a renyhülések sérvek, süllyedések màr terhesség alatt is előjöhetnek.

Ne agyalj ilyesmin!

2022. márc. 14. 06:29
 9/13 anonim ***** válasza:
81%
Ismerősöm 3 császáros szülés után inkontinens lett... és ez nem ritka. Felesleges azt hinni, majd a császar megold mindent, a terhesség,szülések nyomot hagynak rajta így vagy úgy ( kivéve talán aki csak 1et szül császárral)
2022. márc. 14. 06:42
 10/13 anonim ***** válasza:
26%

Kb a 32-33.héttől elkezdtek rendeződni alul a csontjaim. Baromira fájtak. Ezzel egyidőben a hüvelyem is tágabb lett, férjem meg is jegyezte (nem lett belőle probléma, nem hagyott el, ugyan úgy szexelünk azóta is, stb stb).

És tök igaza volt, mert én is éreztem magamon.

Császárom volt, 5 hónapja. Mára aztmondom, visszaállt a régi kerékvágásba minden. Ennyi idő kellett neki.

Hiába jön itt mindenki azzal, hogy ez baromság, meg nem így van, hát de, nálam így volt.

2022. márc. 14. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!