A rémálmom az indítás. Lehet császárt kérni indítátás helyett abban az esetben, ha nem indulna be magától időben a szülés?
Figyelt kérdés
2022. márc. 12. 15:55
11/12 anonim válasza:
Csak ezèrt nem kerhetsz csàszàrt, de nem vagy köteles beleegyezni az indìtàsba, ha nincs közvetlen èletveszèly. Ha meg az van, akkor amùgy is csàszar.
Mi számít ,,időben"-nek? 42. hètig csak terminustúllepès ès nem túlhordàs van. Addig nem indokolt a terhessèg kora miatt megindìtani a szülèst. Ha a menstruàciò szerinti ès a fogantatas valòdi ideje szerinti terminus nem azonos, az korrigàlàsra ad okot.
Ìrj szülèsi tervet, ragaszkodj ahhoz ,hogy a törvèny àltal garantàlt kísèrőd vègig veled lehessen, ès együtt alljatok ki èrted ès a babàèrt. A szülès nèha szèlmalomharc, de érdemes kiàllni magatokèrt!!!! (Ami sajnos nem mindig sikerül az agresszìv szemèlyzet miatt)
12/12 anonim válasza:
En kisirtam a császárt, államiban szültem. Az első farfekves miatt csaszar volt, a második beindult magától, bementem a kórházba, megvizsgaltak es azt mondtak hogy nincs ellenjavallata a természetes szulesnek. Na, onnantol kezdve bogtem, az első csaszar nagyon jo emlek volt. Utana muszakvaltas volt, az ügyeletes fiatal orvos pedig elvitt csaszarra, a papir szerint fenyegető hegszetvalas miatt, pedig nem. Úgyhogy szerencsém volt, de ha lesz harmadik akkor az már biztos csaszar lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!