Volt másnak is olyan fájdalmas gátsebe, hogy nem tudott mozogni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen minden egyes mozdulat fáj, és nincs kényelmes pozíció sem. Aludni is alig bírok tőle.2022. febr. 15. 08:33
2/5 anonim válasza:
Nekem is kb 2hét volt.
A kórházba borzasztó volt, alig bírtam mozogni a többiekhez képest.
Itthon sokat javult az idő miatt meg mert nem a kényelmetlen kórházi ágyon kellett ülni.
3/5 anonim válasza:
1-2 hétig nagyon kellemetlen volt. Minden mozdulat, ülés borzalmas volt. Kitartás! Hamarosan jobb lesz.
4/5 anonim válasza:
Igen, nekem is durva gátsebem lett, alig bírtam mozogni, ülni. A székelés is nehezen ment. A 2. héten már sokkal jobb volt a helyzet. Most vagyok szülés után 3 héttel, mostanra már teljesen helyreállt minden, szépen helyrejött.
5/5 anonim válasza:
Vagyis szülés után 4 héttel, csak elírtam.
4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!