Babát várok, rossz a szemem. Milyen vizsgálattal nézik meg a szemfeneket, hogy szülhetek e rendesen?
12 vagyok. De a kedvedert utananeztem,hogy letezik e tagitas nelkul,es igen. Viszont ez uj techonolgia,es valoszinuleg csak nehany helyen erheto el. Ettol fuggetlenul az orvosok nagy resze (legalabbis Magyarorszagon) biztosan tagit. Ebben csak az a ciki,hogy en nem ezt tanulom,ellenben veled,tehat illene jobban tudnod a dolgokat. :)
"
A funduskamera magas szintű technológiájának köszönhetően valóban nem szükséges pupillatágítás a vizsgálat elvégézéséhez. Így a vizsgálat után kellemetlenség nélkül folytathatja mindennapi teendőit, vezethez autót,stb.."
Foiskola mar nincs,egyetem van helyettuk
Jó, akkor BGGyK. A három gyo diplomám egy helyen szereztem, három neve volt. Na bumm. Ettől még nagyfokú miopya esetén a szemfwnék állapotától függetlenül veszélyeztetett a látás. (A gyerekeim tesin nem ugrálhatnak, nem állhatnak kézen, fejen, nem dobhatnak medicint, stb).
"Ha a rövidlátás foka meghaladja a 6 dioptriát, akkor nagyfokú rövidlátásról beszélünk."
Kontaktlencse nelkul nem tudnek kozlekedni kimt az utcan,es 5 cm kozelrol latom csak kb a telefonom.
Nem tetszik kepben lenni. De mindegy,nem akar "vitazni". Eleg baj,hogy ilyen rosszul latnak/latunk. A lenyeg,hogy tagitva,vagy sem,de tul lehet elni a szemfenek vizsgalatot,abszolut nem fajdalmas,es maga a dioptria nem ok csaszarmetszesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!