Hogy lehet ez? 5percenként jósló (1órája figyelem),2-3 óránként (este óta) rendes fájás?
A "rendes" vajúdós fájás sem fáj erősen az elején, nem ez különbözteti meg a jósló a rendes fájástól.
Azt szokták mondani, hogy ha beállsz meleg zuhany alá, akkor a jósló elmúlik, az igazi fájás viszont erősödik. Próbáld ki. De ha 5 percenként valódi fájásaid vannak, akkor azonnal irány a kórház!
én mind2 x onnantól tekintettem "igazinak" a fájást, amikor már meg kellett állnom egy adott mozdulat közben, amolyan megfagyott szoborként megvárni míg el nem múlik a görcs.
nekem nem fáj a derekam, meg nem sugárzott sehová sem, csak egyszerűen görcsöltem.
szerintem amíg csak 2-3 óránként van sziszegős fájdalmad, még ráérsz...
az elsőnél amikor 5 perces összehúzódásokat kezdtem mérni, nekiálltam lápcsőzni, aztán mg forró fürdőt vettem, guggoltam sokat stb... semmi nem változott( kb éjjel tizenegytől hajnal kettőig), sem a fájdalom intenzitása, sem a fájások sűrűsége. betelfonáltam a kh-ba és kikérdezett egy szülésznő, végül az ő tanácsára bementünk. 1 ujjnyi voltam, vártunk egycsomót h mi lesz, aztán épp haza akartak küldeni amikor elment a magzatvíz reggel nyolckor82 ujjnyi voltam). na innetől felgyorsultak az események, jöttek az "igazi" fájások és 10.45kor megszületett a lányom.
a tesónál meg úgy volt, hogy előre eldöntöttem h ameddig lehet, nem megyek be a kh-ba. hajnal kettő felé ébredtemarra h erős összehúzódások vannak, fél 6-kor kezdődtek azok a görcsök amiket írtam h ilyen szoborrá kellett fagynm tőlük míg elmúlnak. 6kor keltettem a férjemet, tesót át anyámhoz... 8kor ártünk be a kh-ba, már 4 ujjnyi voltam és 8.45-kor meg is volt a fiam.
Én is csak érdeklődnék, hogy mi újság? Végülis hogy zajlott a dolog?:)
Én még előtte állok, 2 napom van a kiírásig, de már tűkön ülök.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!