Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szeretnék érdeklődni van itt...

Szeretnék érdeklődni van itt olyan aki oltatlanul szült?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy ugye a covid oltás nélkül szült, nem volt be oltva. Lekezelően bántak vele? Vagy ugye érte e bármi féle megkülönböztetés!

2022. jan. 15. 08:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%

Májusban szültem.Senki az égvilágon meg sem kérdezte hogy oltottam e,de még csak a dokim se ajánlotta az oltást!Ha ajánlotta volna se oltattam volna magam!

Leteszteltek és ennyi!

2022. jan. 15. 14:17
 12/23 anonim ***** válasza:
95%
Ugyanugy el kel látni az oltatlan kismamát, mint az oltottat. egyenlő bánásmód
2022. jan. 15. 16:14
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
12es. elvileg....
2022. jan. 15. 16:33
 14/23 anonim ***** válasza:
94%
Én is májusban szültem, és meg se kérdezték hogy oltva vagyok-e. (Háziorvosom nem javasolta az oltást várandósság alatt, a nőgyógyászommal meg nem került szóba.) Tesztet csináltak csak szülés előtt.
2022. jan. 15. 16:47
 15/23 anonim ***** válasza:
80%

Szeptember legvégén szültem.

5 perces fájásokkal értem be. A doktornő (aki állítom 25nél nem sokkal volt több) már puffogva jött le megnézni (szülészet földszintjén vizsgálnak először, utána irány vagy haza, vagy a vajudo vagy a szülőszoba). A portás a telefonban mindta neki, nem vagyok oltva.

Már a teszt elött dünnyögött, mert elege van az oltatlanokból, mert csak a plussz munka, pont kávézott. Ha lenne oltásom, egyből mehettem volna fel vizsgálat után, igy most tesztelgetnie kell elötte. Levette a mintát, kiküldött a folyosóra. Addigra 2 perces fájásaim lettek. Behívott, negativ lettem, megvizsgál. Közben végig morhott a maszk alatt, hogy ezzel veszélyeztetek mindenkit, hogy nem engedne a kórház közelébe se, hogy a gyereket se fogom semmivel beoltatni?! Felelőtlen vagyok, emberiség utáló, mert fertözni akarom öket...

Na elcsattant az agyam (már baromira fájtam) azt mondtam neki pont nem vagyok erre kíváncsi, ha akarja átadom az oltásomat, oltogassa magát ha annyira jólesik. Én voltam covidos, tudom milyen, nem tartom magam számára az oltást szükségesnek. Én hoztam egy döntést, amit fenntartok, ha tévedek bátom majd.

Na onnan 1 szót nem szólt hozzám. Felkísért a szülészetre és eltűnt.

Onnan bárkivel találkoztam, senkit nem érdekelt oltva vagyok-e

2022. jan. 15. 22:42
 16/23 anonim ***** válasza:
79%
A nővérkék hozzáállása borzasztó, oltás téren egyetértek hogy szükség van rá, de eszembe sem jutna pl ügyfeleket erről kioktatni, mindenkinek saját dolga.
2022. jan. 15. 23:24
 17/23 anonim ***** válasza:
24%
Ha emiatt aggódsz,csinálj egy nyálból végezhető covid tesztet, mielőtt mész be szülni.
2022. jan. 16. 13:34
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

17!

Aztán mégis mit ér el vele?! Mahyarazd már el kérlek 😅

2022. jan. 16. 14:06
 19/23 anonim ***** válasza:
69%
Mèg jó hogy szülni lehet oltatlanul, egyébként más ellátás műtét stb oltáshoz van kötve. Most temettünk el 2 ismerőst, az egyik 2 oltás másik 3 után. Harmadik most van kórházban oltás utáni szövődmény miatt.
2022. jan. 17. 11:45
 20/23 anonim ***** válasza:
77%
Maganba kell menni, ott nem bunkoznak.
2022. jan. 17. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!