Szeretnék érdeklődni van itt olyan aki oltatlanul szült?
Májusban szültem.Senki az égvilágon meg sem kérdezte hogy oltottam e,de még csak a dokim se ajánlotta az oltást!Ha ajánlotta volna se oltattam volna magam!
Leteszteltek és ennyi!
Szeptember legvégén szültem.
5 perces fájásokkal értem be. A doktornő (aki állítom 25nél nem sokkal volt több) már puffogva jött le megnézni (szülészet földszintjén vizsgálnak először, utána irány vagy haza, vagy a vajudo vagy a szülőszoba). A portás a telefonban mindta neki, nem vagyok oltva.
Már a teszt elött dünnyögött, mert elege van az oltatlanokból, mert csak a plussz munka, pont kávézott. Ha lenne oltásom, egyből mehettem volna fel vizsgálat után, igy most tesztelgetnie kell elötte. Levette a mintát, kiküldött a folyosóra. Addigra 2 perces fájásaim lettek. Behívott, negativ lettem, megvizsgál. Közben végig morhott a maszk alatt, hogy ezzel veszélyeztetek mindenkit, hogy nem engedne a kórház közelébe se, hogy a gyereket se fogom semmivel beoltatni?! Felelőtlen vagyok, emberiség utáló, mert fertözni akarom öket...
Na elcsattant az agyam (már baromira fájtam) azt mondtam neki pont nem vagyok erre kíváncsi, ha akarja átadom az oltásomat, oltogassa magát ha annyira jólesik. Én voltam covidos, tudom milyen, nem tartom magam számára az oltást szükségesnek. Én hoztam egy döntést, amit fenntartok, ha tévedek bátom majd.
Na onnan 1 szót nem szólt hozzám. Felkísért a szülészetre és eltűnt.
Onnan bárkivel találkoztam, senkit nem érdekelt oltva vagyok-e
17!
Aztán mégis mit ér el vele?! Mahyarazd már el kérlek 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!