Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikortól legyen elérhető a...

Mikortól legyen elérhető a férjem?

Figyelt kérdés
Úszni jár 3x egy héten munka után, oda nyilván nem viszi magával a telefont, de bent lenne a szülésnél. Azt kérte szóljak ha már közel az idő, és akkor már nem menne úszni, hanem bármikor szólok hogy beindult a szülés, akkor hamar haza tud jönni. Nade honnan tudhatnám pár nappal előre hogy hamarosan jön? 36. Héttől már bármikor jöhet, de nem akarom hogy miattam ilyen sok időt kihagyjon, mert szülés után is itthon lesz velem 2 hetet. Vannak valami előjelek, amik biztosan mindenkinél jelentkeznek max egy héttel előbb?
2022. jan. 1. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:
10%
Nem egyforma a jelek, de a fájások,magzatvíz elfolyás,fészekrakó ösztön. 36.hétől ne mennye úszni,vagy a férjed mennye más merre pl:sétálni.
2022. jan. 1. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Felesleges para. Nem úgy megy, hogy beindul és akkor egy órán belül kipottyantod.

Ha csak nem 200 kilométerre jár úszni, akkor hagyd. Nem azon a fél-egy órán fog múlni, amíg nincs nála a telefon, hogy lemaradjon.

2022. jan. 1. 22:52
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Első szülésnél az esetek többségében még ha elmegy úszni majd komótosan hazaballag is odaér a szüléshez, ugyanis akár napokig is eltarthat a vajúdás, sőt az indítás sem ritka ami meg ugye kiszámítható esemény. Úgyhogy én azt mondanám a saját férjemnek ha róla lenne szó, hogy nyugodtan járjon csak úszni továbbra is, nem azon az 1-1,5 órán fog múlni valószínűleg.
2022. jan. 1. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Mi úgy csináltuk, hogy nem ment olyan helyre, ami autóval messzebb van, mint 1 óra. Ha valami durva komplikáció üt be, úgyis mentőt kell hívni, szóval nem számít. 1 óra alatt meg nem szülsz meg. Hacsak nem 150 kmre jár 3 órákat úszni, akkor nincs jelentősége.

Plusz valami nem kötelező érvényű murphy szabálynál fogva, az első gyerekek mások elmondása alapján szeretnek az éjszaka közepén útnak indulni, miután kényelmesen lefeküdtél aludni. :D

2022. jan. 2. 06:20
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Ne menjen úszni.😅🤦Ki fogja bírni.
2022. jan. 2. 08:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Azon az 1 órán nem fog múlni semmi. Mondjuk azt nem tudom értelmezni, hogy szólj, ha már közel az idő. Az utolsó 4 hétben szerintem már közel az idő. :D
2022. jan. 2. 11:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem is értem napokkal előtte akarsz szólni h figyelj csütörtökön szülök akkor már ne menj úszni...? Azért ez nem így megy..

Ha beindul a szülés szólsz neki h aznap ne menjen úszni mert fájásaid vannak. Ha épp úszik akkor megvárod és úgy indultok a kórházba ha már ott tart a dolog. Ha beindul a buli sem kell egyből rohanni, elég 1 órán át tartó 5 perces fájásokkal indulni a kórházba...

2022. jan. 2. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!