Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39 hetes multam, meg mindig...

39 hetes multam, meg mindig keresztben fekszik a babó?

Figyelt kérdés

Mar kezdek lemondani a termeszetes szulesrol :(

Gondolom ilyenkor mar ne nagyon remenykedjek?

Jovoheten lesz az utolso vizsgalat, ha ott meg mindig keresztben lesz, azt mondta a doki, csaszar. Elso baba, felek kissé..

2022. jan. 1. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig lehet kivételes szerencséd.

De ha marad a harántfekvés, akkor se félj. Az ilyen tervezett császármetszések a legbiztonságosabbak. Sokkal jobb, mint ha valamilyen magzati vagy anyai komplikáció miatt kell rohanni a műtőbe.

2022. jan. 1. 11:55
 2/8 babyboom567 ***** válasza:
82%

Attól félnék jobban, ha az orvos kockáztatna és forgatni akarnák a babát.

Nyugodj meg, rengetegen szülnek császárral,minden rendben lesz.

2022. jan. 1. 12:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi gond. Ha nem tud befordulni annak altalaban van valami oka és az a legjobb, ha szépen kiveszik. Harántnál nem is nagyon van más opció, de en személy szerint faros babát se szülnék.
2022. jan. 1. 13:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi az esélye már, hogy megfordul, de olvastam már itt, hogy szülésre pont befordult. Nekem a 36 hét végére lett faros, mondta az orvos, hogy várunk, de kicsi az esélye, hogy megfordul. Rá 2 napra beindult a szülés, császár lett. Mondjuk én örültem neki.
2022. jan. 1. 14:20
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
Én örültem, hogy császár lett, jobb az mint szétszakadni altájon.
2022. jan. 1. 14:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet szerencséd még, és befordulhat mikor megindul a szülés akkor is.
2022. jan. 1. 15:31
 7/8 anonim ***** válasza:
27%

Tudom, hogy sokan ördögűzésként tekintenek erre, de ha nagyon szeretnél természetesen szülni, akkor tudj róla, hogy létezik ilyen lehetőség. Abban nem vagyok teljesen biztos, hogy keresztbe fekvő babánál, illetve 39. hét után lehet - e még fordítani, de ha érdekel, talán egy kérdést megér.

[link]

2022. jan. 1. 16:12
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem fordult be, labtartas miatt csaszar lett a vege.

2022. jan. 31. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!