Kiskunhalason vagy Kecskeméten szülnétek inkább? Teljesen tanácstalan vagyok.
Jelenleg Kecskemétre járok a kötelező vizsgálatokra. A fiamat ott szültem, covid alatt, borzalmas volt.
Benne vagyok halasi és kecskeméti csoportokba is, de teljes a tanácstalanság.
Ti hol szülnétek inkább?
Tapasztalatokat is szívesen fogadok!
Nem a rendes helyén volt akkor sem a szülészet, hanem áthelyezték a hotel épület 9. emeletére.
1 szobában 6 anyuka + 6 baba. Egymás cuccán estünk kb át, mert elpakolni nem lehetett, még a szekrény mellett szorosan is ágy volt benyomva, hogy elférjen.
Pihenés kizárt volt, egymást sírták fel a babák..
Folyosón 1 db fürdőszoba. A higiéniát inkább hagyjuk, ami (sajnos) kijött belőlem, amikor felálltam, még 4. nap múlva is ott virított az ágyam mellett a földre száradva, takarítónőt csak a folyosón beszélgetni láttam. A fürdőszoba hasonló kaliber, se egy wc papír, kosz, mocsok.
A csecsemősök egyáltalán nem voltak segítőkészek, kérdezni sem lehetett, mert egyből ugrottak.
Magával azzal, hogy nincs apás szülés, nincs aranyóra, nincs látogatás meg voltam békélve, annak ellenére, hogy mi több, mint 1 hetet töltöttünk bent.
A körülmények gyalázatosak voltak. Rendben, ki lehet bírni azt a (normális esetben) 2-3 napot, de nekem olyan szintű negatív élményem volt, hogy az hihetetlen.. :(
Helló! Én a szegedi csoportban vagyok, mert én ott szültem (röszkei vagyok). Ott sokan írták egy időben, hogy Halasra mennek át szülni az orvosuk után. (Mert Szegedről pár orvos átment tavaly Halasra.)
Állítólag nagyon jók a körülmények, jók a szakemberek és én csupa pozitív szülésélményt olvastam onnan.
Eddig mindenki annyit mondott ezekre a 'panaszaimra', hogy jajj, azt a 2-3 napot ki lehet bírni, meg régen sem volt luxus.
Nem a luxusról van szó, esküszöm talán tényleg kibírható az is, hogy 12 ember van egy tök kicsi helyiségben. Itt a tisztaság és az embertelenség a probléma.
Értem én, hogy sok a dolog, más a helyzet, kapkod minden dolgozó, de azért egy frissen szült, kiszolgáltatott anyukával úgy gondolom lehetne kicsit empatikusan viselkedni...
Arról nem is beszélve, hogy volt, akinek kihozták a babát (császár után) és már úgy kért meg minket az anyuka, hogy szóljunk már valakinek kb másfél óra múlva, hogy vigyék már el a babát, mert tök jó, hogy ott van, de konkrétan a fejét nem emelheti...
Válasz: Jajj, ez a baba kint maradt? El is felejtettük.
Ennyire figyelnek :)
Frissítés: végre felhívtam a halasi kórházat, gondoltam megérdeklődöm a menetét a dolognak, veszteni valóm nincs.
Velem ilyen kedvesen még soha de soha nem beszéltek egészségügyben dolgozók! Türelmesek voltak, borzasztó segítőkészek, nem b*sztak le, amiért rossz melléklet hívtam, egyből át kapcsoltak, nagyon gyorsan felvették, ez számomra valami megdöbbentően hihetetlen. Csupa pozitív, Én ide megyek szülni, ezt már eldöntöttem!
Ha telefonba ilyen kedvesek és szeretettel várnak, akkor nem is kérdez, hogy ez vagy a borzalmas Kecskemét. 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!