Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vélemények a SOTE II-ről?...

Vélemények a SOTE II-ről? Esetleg ajánlanátok szülésznőt?

Figyelt kérdés
A 3. babámat itt szeretném szülni,a Timmermann doktornál.Őt már ismerem,de szülésznő(illetve a kórház) terén abszolút nem vagyok képben.Azt tudom,hogy lehet választani,de nem tudom kit érdemes.Segítenétek?KÖSZÖNÖM!
2010. szept. 6. 22:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Jó kórház,a szülésznőkkel kapcsolatosan meg kérdezd meg a Dokit,hogy kit ajánl.Szerintem érdemes ez alapján fogadni,mert akkor ők szeretnek együtt dolgozni.

Amugy Etát ajánlanám,róla jókat hallottam.;)

2010. szept. 6. 22:22
 2/11 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!
2010. szept. 6. 23:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is a SOTE II-n szeretnék szülni, mert ott van az orvosom!dr.Sipos Miklós!Ő kifejezetten Etával dolgozik, így majd vele kell megbeszélnem a dolgot!

Kérdezd meg esetleg dr.Timmermant, hogy Ő kivel "szokott"szülni!Hátha ajánl valakit...

2010. szept. 6. 23:37
 4/11 anonim ***** válasza:

Timmermann doktor Gönczi Katival szeret dolgozni.

Mindenképpen fogadj szülésznőt, mert az ügyeletesek közül elég sok bunkó van! A doktort meg már csak tényleg a végén hívják be!

Nekem 12 óra után. Addig magasról tettek rám a szülésznők.

Nem sétálhattam, pisilni is könyörgéssel mehettem,...

Okvetlenül FOGADJ szülésznőt!!

2010. szept. 7. 07:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is ott szültem, bár ügyeletesnél. Nekem semmi bajom nem volt az ügyeletes szülésznővel. Lehet h ki kell fogni. Viszont Gönczi Kati tényleg aranyos és jó szakember.
2010. szept. 7. 08:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Nektek is KÖSZÖNÖM!Az előző szüléseimnél is volt fogadott szülésznőm,szinte még fontosabb,mint az orvos.Fájó szívvel mennék át az István khzból(ott szültem a gyerekeket),de nem nagyon akarok megint 70 ezret(ennyi a szülés fix tarifája) kifizetni a dokimnak(régóta Ő az orvosom,megbízható,korrekt)10 percért.Könnyen,gyorsan szültem mindkét gyereket,gátmetszés se kellett(ez persze a szülésznőmnek is köszönhető).Viszont a szülésznőmet sajnálnám otthagyni!A Timmermann doktornak(őt is ismerem,Ő végezte a genetikai UH-kat,megbízható,korrekt,és kiváló szakember) nincs fix tarifája,ami azért nem mindegy!
2010. szept. 7. 09:02
 7/11 anonim ***** válasza:

Mennyi idős terhes vagy?

Jársz már a Timmermannhoz? Mert ő csak havi kb 10 kismamát fogad szülni.Én az elsővel így csúsztam le róla...

2010. szept. 7. 09:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Most van "gyártás"alatt(aug.-ban még megvolt a mensim),de mivel az első 2 babám is elsőre összejött,szerintem 1-2 hónap,és állapotos leszek.Köszi a tanácsot,akkor elmegyek hozzá rákszűrésre,és előadom Neki,mit is szeretnék.
2010. szept. 7. 13:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Szívesen a jótanácsot;)

Én is most szeretnék elmenni hozzá a köv mensim után ha megjön,ha nem akkor meg azért...

:D

2010. szept. 7. 18:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Drukkolok!
2010. szept. 7. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!