Terhesen elestem, utána koraszölötten született...?
Elestem kb 8 és fél hónapos terhesen, utána mentem orvoshoz.
Az orvos mindent rendben talált...
Utána rá kb egy hétre beindult a szülés, úgyhogy koraszülés volt.
Ez az orvos hibája volt? Hogy nem vette észre hogy vlmi baj van? És ezért vetéltem el...?
Vagy nem az orvos hibája?
24 N
Él a baba persze (most aludt el)
Ne elvetélést akartam írni!!!!
21es válaszoló.
Mi lett azóta veletek, hogy van a kicsi?
Lehet h jó érzés belerúgni valakibe, mert valami rossz történt veletek. Ahelyett hogy inkább segítenének nekem egy kezdő anyuka vagyok és igen, aggódok. Miért kell engem teljesen hülyének nézni mégis mi értelme van ezeknek a válaszoknak, nagyon nehéz életem volt és mindenkiben csalódtam mindig, arra voltam csak kíváncsi hogy ezt a ,,koraszülést"(mert h ebbe is bele kötöttetek, pedig nekem a kórházban ezt mondták) az esésem okozta-e...
Vagy az nem ilyen későn jelentkezne!? És mindenki egyből letámadott...
Nagyon rosszul esik, hogy ilyenek vagytok és mindent a 0ról kezdtem, először meghaltak a szüleim, utána minden összedőlt az életemben, aztán megtaláltam az igazit, utána 2szer elvetéltem, és igenis
félhetek, mert ember vagyok és nem egy robot bárhány diplomával is csak egy ember vagyok és nem egy gép!!
Támogatást és segítséget vártam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!