Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Terhesen elestem, utána...

Terhesen elestem, utána koraszölötten született...?

Figyelt kérdés

Elestem kb 8 és fél hónapos terhesen, utána mentem orvoshoz.

Az orvos mindent rendben talált...

Utána rá kb egy hétre beindult a szülés, úgyhogy koraszülés volt.

Ez az orvos hibája volt? Hogy nem vette észre hogy vlmi baj van? És ezért vetéltem el...?

Vagy nem az orvos hibája?

24 N

2021. dec. 18. 18:03
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim válasza:
100%
Én 29. héten szültem meg, na az már koraszülés.
2021. dec. 18. 22:22
 22/53 anonim ***** válasza:
59%
Buta vagy mint a tök. 8 osztályod van max, egyetemen mit csinàltál? Takatítottál?
2021. dec. 18. 22:33
 23/53 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: A sok válaszolóval, egyet értek ez siam rendes időre szülés volt. HAsra eséstől nem indulhatot meg a szülésed, babának se lett baja. Eséstől annyi történt,hogy fájt neked.
2021. dec. 20. 09:35
 24/53 anonim ***** válasza:
6%
Tehát akkor él a baba?
2021. dec. 20. 20:05
 25/53 A kérdező kommentje:

Él a baba persze (most aludt el)

Ne elvetélést akartam írni!!!!

2021. dec. 20. 20:19
 26/53 anonim ***** válasza:
56%

21es válaszoló.

Mi lett azóta veletek, hogy van a kicsi?

2021. dec. 20. 20:36
 27/53 A kérdező kommentje:

Lehet h jó érzés belerúgni valakibe, mert valami rossz történt veletek. Ahelyett hogy inkább segítenének nekem egy kezdő anyuka vagyok és igen, aggódok. Miért kell engem teljesen hülyének nézni mégis mi értelme van ezeknek a válaszoknak, nagyon nehéz életem volt és mindenkiben csalódtam mindig, arra voltam csak kíváncsi hogy ezt a ,,koraszülést"(mert h ebbe is bele kötöttetek, pedig nekem a kórházban ezt mondták) az esésem okozta-e...

Vagy az nem ilyen későn jelentkezne!? És mindenki egyből letámadott...

Nagyon rosszul esik, hogy ilyenek vagytok és mindent a 0ról kezdtem, először meghaltak a szüleim, utána minden összedőlt az életemben, aztán megtaláltam az igazit, utána 2szer elvetéltem, és igenis

félhetek, mert ember vagyok és nem egy robot bárhány diplomával is csak egy ember vagyok és nem egy gép!!

Támogatást és segítséget vártam!

2021. dec. 20. 21:02
 28/53 anonim ***** válasza:
37%
Szülés utáni depressziód van. Támaszkodj a párodra. Egy héttel hamarabb szülni nem koraszülés.
2021. dec. 20. 21:11
 29/53 anonim ***** válasza:
100%
Van valami baja a babának?
2021. dec. 20. 21:12
 30/53 anonim ***** válasza:
94%
12 hetesen vertem egy akkora seg@est a lépcsőn, hogy azt hittem többet nem állok onnan fel. A baba azóta is jól el van a pociban. (pokolian fájt, zokogtam és ordítottam, ekkora fájdalmat nem éreztem előtte soha)
2021. dec. 20. 21:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!