Családi szoba a szülészeten - hogy kell elképzelni?
Apuka is nagy bőrönddel érkezik a kórházba, és ugyanúgy bent van 0-24-ben 3 napig?
Tervezzük igénybe venni, de fogalmam sincs milyen lenne. Félek, hogy unatkozni fog bent.
"ahogy a szobatarsame is, nem zavarta sem ot, sem engem"
Én ezt állami kórházban éltem meg az első gyerekkel, és nagyon zavart. Egyáltalán nem tudtam felszabadultan szoptatni, a gyerekkel lenni, hogy a szomszédos ágy pereputtya ki-be járkált. Nem is indult be a tejem a bent tartózkodás alatt.
Második gyerekkel ezért kértem egyágyas fizetőst. Ég és föld volt a kettő.
Mi az unalmon a meglepő?
Én is marhára unatkoztam amikor megszületett a gyerek, mert csak evett és aludt. Én pont nem az a fajta vagyok, aki folyó nyállal bámulja a gyereket 0-24-ben. Öltöztettem, pelenkáztam, próbáltam etetni, büfiztetni azt ennyi. Igenis unatkoztam a köztes időkben.
16
Én küldtem neked ezt az üzenetet, a #9 kommentedre reagálva. Tartom a véleményem. Mi a probléma vele? Joga van a kérdezőnek családi szobában szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!