Hasmenés és derékfájás jelentheti a közelgő szülést?
Egyik pillanatrol a masikra kezdett el menni a hasam. Semmi olyat nem ettem amitől mennie kene a hasamnak.
Beteg sem vagyok.
Írtam a védőnőnek, szerinte vàrjak holnapig. Ha nem javul akkor menjek be megnézetni mi a helyzet.
Bàr 2 hete a kotelezo uh-n az orvos mindent rendben talalt, zárt méhszáj stb.
A vedono pedig a heten azt mondta, hogy lehet hamarabb fog jonni a kicsi mert az elso gyerekem is a 37.heten szuletett meg.
És a jelenlegi helyzet:
A derekam még mindig fáj de csak és kizárólag a bal oldalt ami sugárzik a lábamba is. Fekve is fáj.. minden pózban.
A hasam az nem megy most , de ez nem is olyan mint egy beteg hasmenés mármint nem tudom hogy írjam le… nem csikar a hasam. De azert erzem mikor kell mennem wc-re. Hajnalban kiderul hogy a vacsora bent marad vagy sem.
Én is azt hittem szülni fogok,csak sajnos kiderült, hogy covidos vagyok
A hasam ment párszor,tegnap mentem a tp papírért,és csak ugy megemlítettem a dokinak,hogy megy a hasam,hányingerem van,legyintettem,mondtam ugy is másfél hét múlva szülök,tuti azért
Aha,persze,csinált egy tesztet,és pozitiv
Faca
Mondta,hogy ez a mostani covidnak a tünete,a hasmenés,hányinger
Szóval ti is odafigyeljetek magatokra
5-ös vagyok
Én sajnos nem tudok többet segíteni, de nagyon szurkolok hogy minden rendben menjen ❤ Kitartást, sok erőt, és jó egészséget!
18# hogy vagy covid óta?
Kérdező mennyél be fölöslegesen inkább, mint baj legyen. mennyi idős terhes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!