Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hasmenés és derékfájás jelenth...

Hasmenés és derékfájás jelentheti a közelgő szülést?

Figyelt kérdés

Egyik pillanatrol a masikra kezdett el menni a hasam. Semmi olyat nem ettem amitől mennie kene a hasamnak.

Beteg sem vagyok.

2021. nov. 26. 16:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az volt. Kedden egész nap nagyon fájt a derekam, hajnalban hasmenésem volt, és szerda délután megszületett a kislányom.
2021. nov. 26. 18:27
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is bemennék, sokat jelent még ebben a korban az a pár hét, legalább tüdőérlelőt kapnál.
2021. nov. 26. 20:08
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem derékfájással kezdődött a szülés, igaz 38 hetesen. Mi újság veled azóta?
2021. nov. 26. 21:18
 14/22 A kérdező kommentje:

Írtam a védőnőnek, szerinte vàrjak holnapig. Ha nem javul akkor menjek be megnézetni mi a helyzet.

Bàr 2 hete a kotelezo uh-n az orvos mindent rendben talalt, zárt méhszáj stb.

A vedono pedig a heten azt mondta, hogy lehet hamarabb fog jonni a kicsi mert az elso gyerekem is a 37.heten szuletett meg.

És a jelenlegi helyzet:

A derekam még mindig fáj de csak és kizárólag a bal oldalt ami sugárzik a lábamba is. Fekve is fáj.. minden pózban.

A hasam az nem megy most , de ez nem is olyan mint egy beteg hasmenés mármint nem tudom hogy írjam le… nem csikar a hasam. De azert erzem mikor kell mennem wc-re. Hajnalban kiderul hogy a vacsora bent marad vagy sem.

2021. nov. 26. 21:33
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben , hogy még hamarabb is született az előző gyereked, én bizony nem várnék semeddig sem
2021. nov. 26. 21:37
 16/22 anonim ***** válasza:
Hogy vagy, kérdező?
2021. nov. 27. 07:15
 17/22 anonim ***** válasza:
En is bemennek a korhazba, bekamuznam, hogy gorcsolok is melle es tuti ellatnanak tekintettel az elso gyermek szuletesere meg duplan...
2021. nov. 27. 15:14
 18/22 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem szülni fogok,csak sajnos kiderült, hogy covidos vagyok

A hasam ment párszor,tegnap mentem a tp papírért,és csak ugy megemlítettem a dokinak,hogy megy a hasam,hányingerem van,legyintettem,mondtam ugy is másfél hét múlva szülök,tuti azért

Aha,persze,csinált egy tesztet,és pozitiv

Faca

Mondta,hogy ez a mostani covidnak a tünete,a hasmenés,hányinger

Szóval ti is odafigyeljetek magatokra

2021. nov. 27. 16:23
 19/22 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

Én sajnos nem tudok többet segíteni, de nagyon szurkolok hogy minden rendben menjen ❤ Kitartást, sok erőt, és jó egészséget!

2021. nov. 27. 16:29
 20/22 anonim ***** válasza:
44%

18# hogy vagy covid óta?

Kérdező mennyél be fölöslegesen inkább, mint baj legyen. mennyi idős terhes vagy?

2021. nov. 27. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!