Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen megalázó mondatot...

Milyen megalázó mondatot kaptál a szülésed során?

Figyelt kérdés
Aki nem kapott ilyet, nem szükséges írnia, az érdekel, aki kapott és, hogy mit.
2021. nov. 26. 10:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
"Mi a f.szért kell úgy visítani, mint egy disznó!?"
2021. nov. 26. 10:09
 2/20 anonim ***** válasza:
88%

Én orvosokat ismerek, akik nagy büszkén mesélték, hogy miket mondtak.

“Ha befele jó volt, kifele is legyen az”

Ezt ugyan nem direkt mondta a vajúdónak, de olyat is tudok, aki a többi - férfi - kollégájával azon röhögtek, hogy fehér vagy színes bőrű visítozik jobban.

2021. nov. 26. 10:13
 3/20 anonim ***** válasza:
82%

“Előzőleg azert szült ott mert annyira háborîtatlan szülést akart?”

Nem a szavak, hanem a hangsúly és a stílus miatt 2 kitolásos fájás közt, mert kértem, hogy ne vágjon ( protokoll metszés lett volna)

Előzőleg a Szent Imrében szültem

“Miért indult ilyen későn?”

20 p-re az érkezésre lett meg a baba.

Másik szülés

Nem volt steril a bimbóvédő:

“Miért nem steril? Mit csinált otthon eddig?”

Mivel csak biztonság kedvéért vettem, ki sem bontottam, másrèszt este 6-kor még költöztünk.

2021. nov. 26. 10:17
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
"Asszonyom, szedje már össze magát!" Éppen kézzel tolta vissza a gyerek fejét egy fájás közben, miközben futottak velem a műtőbe...
2021. nov. 26. 10:26
 5/20 anonim ***** válasza:
92%

Szülés előtti NST, hanyatt fekve ájulásérzetem volt, el kellett fordulnom, már fehéret láttam. "Kérem szépen, el kell fordulnom, el fogok ájulni" "Olyan nincs, ne merészeljen elfordulni!" -erre elájultam.

Ugyanez az asszisztens: "Ne lihegjen már, nem fájhat!" (egy nyikk hangom sem volt, szabályosan vettem a levegőt, csak erősen fújtam ki.)

Megint ugyanez az asszisztens: "miért nem hozott valami tisztességes szőlőcukrot, negróval nem megy semmire!" Igazából itt is a bunkó hangnem volt a lényeg. Én végig kedves és együttműködő voltam, amennyire lehetett.

Nem titok: Szombathelyen szültem. Állítólag a legszemetebb asszisztenst fogtam ki.

2021. nov. 26. 10:30
 6/20 anonim ***** válasza:
95%
Én inkább helyzetnek mondanám, ami velem volt. Bementünk a korházba vérzéssel, valamennyire ki is voltam már tágulva. Vizsgálat után kaptam egy hálóinget és nem engedték, hogy legalább egy eldobható bugyit magamrahúzzak betéttel. Úgy kellett a folyosón vajúdnom, meg sétálgatnom az idegen apukák között, hogy közben ömlött belőlem a vér és folyt le a lábaimon. Kb 5 percenként mászkáltam a zuhanyzóba, hogy rendbeszedjem magam. Ugyan nem egy mondat volt, de életem legmegalázóbb élménye.
2021. nov. 26. 10:32
 7/20 anonim ***** válasza:
96%
A férjem sokkal idősebbnek látszik a koránál. Az ápolónők kibeszélték, hogy milyen lehet egy ilyen "vén sz.rral szexelni".
2021. nov. 26. 10:41
 8/20 anonim ***** válasza:
18%

Semmilyen, mindenki kedves volt, támogató, minden információt megkaptam mert nagyon türelmesen elmagyarázott mindent a személyzet, sokat bíztattak, dícsértek, megnyugtattak hogy minden normális ami velem történik, egyértelmű de kedves utasításokat kaptam szükség esetén pl kitolásnál. Idilli álomszülésem volt az István kórházban, pedig indítottak és jó pár orvossal és szülésznővel találkoztam a közel 24 óra alatt amíg meglett a babám.

Ilyen is van és őszintén aggasztónak találom, hogy manapság mennyire a negatívumokra és a traumákra van minden(ki) kihegyezve, hogy milyen szinten hergelik egymást a nők a szülészeti bánásmód ellen és sokan már eleve reszketve, bizonytalanul járulnak be a kórházba, aztán csodálkozik mindenki ha megakadnak a folyamatok. Olyan éles helyzetekről beszélünk itt, amikor a leghiggadtabb ember is kétségbeeshet, életek múlhatnak a szakembereken. Én azt mondom, hogy aki okoskodik az csinálja jobban, megnéznék 1-2 habzószájjal szidalmazót, hogy milyen formában állna helyt bizonyos szituációkban, de legalábbis az első követ is az vesse, aki még soha nem szólt oda senki idegennek egy idegtépő helyzetben.

2021. nov. 26. 10:45
 9/20 Elány ***** válasza:
89%
Császároztak. 100+ kg... műtét után, ahol éppen csak megúsztam az altatást mert az anesztesnek nem volt jo éjszakája végül az első hullám alatt férjemtől 3 napra elbúcsúzva hormonokkal teli feltoltak a szobába. A műtős férfi nagyon kedves volt végig, a műtőben még a kezemet is megfogta mikor idegességemben remegni kezdtem. Erre az éjszakás nővér megkérdezte tőlem fenhangon hogy hány kiló vagyok. Mikor válaszoltam úgy felkiáltott hogy "szegény Lacikám nem szakadsz meg?" Hogy a szobában az is felkelt rá aki addig aludt :(
2021. nov. 26. 10:53
 10/20 anonim ***** válasza:
93%
Kedves #8, örülünk, hogy te nem ilyen helyzetben voltál. Bizonyára, ha te is kifogtad volna Miss Baszatlan Hárpiát, nem lett volna annyira álomszülésed. Kívánom, hogy a továbbiakban is járj szerencsével.
2021. nov. 26. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!