Szülés közben be lehet kakilni?
Figyelt kérdés
Lehetséges? Mi történik ha véletlen bekakil vagy befosik közben valaki?2021. nov. 24. 10:56
11/12 anonim válasza:
10es: azzal egyetértek, hogy sok értelme nincs és a szülészeti erőszakot is tudom jól, hogy létezik. De egy beöntés nem az... én azt sem éreztem meg, hogy mikor dugták be és vették ki a csövet, olyan óvatosan csinálták. Utána pedig becsukták rám az ajtót, hogy nyugodtan végezzem a dolgom és ne érezzem magam kellemetlenül.
12/12 anonim válasza:
Persze, és teljesen természetes. Ja és természetesen is kezelik, tehát olyan gyorsan kicserélik alólad azt a lepedő szerűt, hogy észre sem veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!