Mit gondoltok a vízben szülésről? Hoztatok már így a világra gyereket, vagy tervezitek?
Szerettem volna a második babámat vízben szülni, de sajnos mekóniumos magzatviz miatt nem engedték.
Mivel gyors szülés volt mindkét gyermek, várhatóan a harmadik is gyors lesz, így nem valószínű hogyha fogok valaha kádban szülni
Na, szégyeld el magad #10-es!
Az hogy valakinek nem tetszik, leírás és minden ajánlás ellenére egy puszta vélemény a sok közül.
Sok szülést támogató mód van, labda, bordásfal, selyemkötél stb. ami nekem szimpatikus és éltem is vele amivel lehetett, és van amivel nem tudtam de örömmel kipróbálnám. De attól még, mert ez az egy pont nem szimpi még nem szültem fekve és nem volt életveszély.
Gondolkodjál, mielőtt rombansz, ne itt vezesd le máson a napi stresszt!
Köszi!❤️
Nem arra gondoltam, akinek szimplán nem tetszik, hanem arra aki nagyon ráparáz mindenre, így egy sima vízben szülésre is. Itt sokaknak ez egyenlő azzal, mintha egyedül szülné meg az óceán közepén a gyereket.
Nem tudom, hogy lehet ennyire rettegve élni...
Nem szültem kádban, de ott vajúdtam egy ideig. Kiszálltam, mert egyáltalán nem volt fájdalomcsillapító hatása (azért ültem bele), ráadásul folyt belőlem minden, így irtózatos undorítónak találtam hogy hugyos-sz.ros-véres vízben ülök.
Akinek ez bejön, lelke rajta.
Én medencében szültem.
Nincs összehasonlítási alapom e között meg a sima szülés között, mert elsö baba volt. Így nem tudom, hogy van e fájdalom csillapító hatása. Annyi biztos, hogy rohadtul fájt.
Minden is meglátszott a vízben, emiatt kellemetlenül éreztem magam.
A szülöpartnerem is látott mindent, szóval nem úgy volt, hogy a fejemnél állt és ki van takarva minden más. Én is láttam, ahogy kibújt a babám.
Sose felejtem el az biztos.
Ha akarnék 2. gyereket, szerintem ugyanezt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!