Mikor lesz jobb a hasam?
5éve volt az első császárom de kb 7-8hónappal késöbb visszanyertem a terhesség elötti alakomat.
Most 6hónapja volt a második császárom(nagy pocakom volt a végén)de még mindig nem húzódott vissza a hasam,olyan vagyok mint egy 5hónapos terhes,használtam hasleszorítót is,tornázom amennyire tudok,de a hasam sokat szokott fájni és a hegem körül is,de egész nap sokat mozgok a gyerekek mellett.Szoptatok is,vigyázom az étkezésre.A szülés óta sokszor van hányingerem.
Mikor lesz a hasam jobb?Mennyi idő?
Nincs szétnyílva a hasizmod? Mert az is okozhatja, viszont arra a sima torna nem jó.
YouTube-on biztos van fent, hogy hogyan tudod ezt ellenőrizni, vagy ha van lehetőséged, akkor keress fel egy szakembert.
Igen nagyon sokat iszom,mert szoptatom a kicsit.
De szét van nyílva a hasizmom de azt nem tudom hogy tudnám helyrehozni.
Annyit mondtak tornázzak és pár hónap után jobb lesz de nem látok javulást csak fájdalmat.
Szétnyílt hasizom torna.
Love your belly torna.
Baba után fitten.
Itt találsz tornákat, gyakorlatokat szétnyílt hasizomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!