Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Oltás nélkül tényleg nem...

Oltás nélkül tényleg nem lehet szülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez most komoly, hogy oltás nélkül nem fogadnak szülésre?

Ez azért durva lenne!!!

2021. nov. 19. 16:22
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:

Ilyenkor amikor a szavak tengeren süllyed a hajó, akkor már csak az észérvek helyett, a színtiszta személyeskedés marad.

Hát igen…

Ennél többet Én nem is vártam. 😊

2021. nov. 28. 05:02
 52/56 anonim ***** válasza:
35%
Te konkrétan semmit nem is vártál, azt a lécet eleve könnyű megugrani. Így kell várakozáson felülinek lenni.
2021. nov. 28. 05:16
 53/56 anonim ***** válasza:
38%
Meg mindig felfoghatatlan szamomra,hogy az az ember,aki kepes kiirni egy olyan kerdest,hogy "nem lehet szulni oltatlanul",hiszi azt,hogy okosabb,mint mas. Ertitek? Ez az ember kepes volt akarcsak egy pillanatig is,de elhinni,hogy hagyjak az ember lanyat a nadasban megszulni ha ugy van,mert nincs beoltva... es o osztogatja az eszt...
2021. nov. 28. 06:33
 54/56 A kérdező kommentje:

Fáj az igazság ugye? 😅

A kérdésem ellenére fáj az, hogy nem tudsz semmilyen érvet felhozni azokra amiket leírtam.

Mostmár csak védekezel ezekkel az írásokkal, mást nem csinálsz!

Próbálsz kibújni a hülyeségeid alól!

De látom megint nem olvastad el normálisan sem a kérdést, sem a válaszokat!

Ki mondta azt, hogy otthagyják az embert a nádasban? 😂

Szeretem nézni ahogy az ember már csak kapálózik a veremből kifelé, de ez már nagyon ciki amit csinálsz…

Most rám akarod húzni a vizes lepedőt, hogy egy ilyen kérdés kiírása után, nekem nincs “jogom” elmondani a véleményemet, illetve osztani az észt!

Már ne is haragudj, de az írásaidból ítélve meg ezzel a védekező mechanizmusoddal, hááát nem is tudom. 😅😅

2021. nov. 28. 14:26
 55/56 anonim ***** válasza:
100%

Igazából jogunk nekünk sem lenne, veled egy lekvárban, mert nem vagyunk kompetensek a témába.

Így ez a poszt marad a délutáni unaloműzés szintjén.

2021. nov. 28. 18:47
 56/56 A kérdező kommentje:
Ezzel most egyetértek kivételesen. 😊
2021. nov. 28. 19:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!