Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Oltás nélkül tényleg nem...

Oltás nélkül tényleg nem lehet szülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez most komoly, hogy oltás nélkül nem fogadnak szülésre?

Ez azért durva lenne!!!

2021. nov. 19. 16:22
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:

Vicces vagy... Van érettségim képzeld, bár minek... :D

És ha már feltetted ezt a személyeskedő kérdéssorozatot, akkor el kell, hogy mondjam, hogy saját cégünk van, akár érettségi nélkül is lehetne... Mielőtt rákérdeznél a fentebb olvasott felháborodott írásodból adódva megelőzőm: Nem, nem keresünk rosszul vele.. Havi 4-7 millió forint HASZON.

Szóval most, hogy letisztáztuk a magánéletemet, akkor jöjjön a véleményem.

Hülyeséget beszélsz sajnos, mert

1.- Járványban nem oltunk, ez már szinte egy ősi szabály..

2.- Látom amit látok, és tudok amit tudok.

3.- Pont, hogy azokra a tudósokra hallgatok, akiket nem irányít a politika. :)

De tudod mit, belinkelek neked egy videót, ha érdekel nézd meg...

De ha nincsen időd, mert annyit túlórázol havi 500-700 ezer Ft-ért(?) aztán meg itt sírsz nekem tele indulattal(és csakis ezért mentem bele), akkor inkább 41:25 perctől kezd el nézni.

https://www.youtube.com/watch?v=qKy4c8HZRV8

Jó tanács: Válts munkahelyet, ha ennyire tele a f@.zod vele, és az ezzel járó dolgokkal...

Köszönöm továbbá a jókívánságokat! 🥰

2021. nov. 27. 18:31
 42/56 anonim ***** válasza:
35%

Kedves kérdező!

Ugyan nem a 40-es válaszoló vagyok, de engedd meg, hogy reflektáljak.

Egyrészről értelmes embernek nincs szüksége arra, hogy bizonygassa az igazát, különösen nem egy anonim oldalon.

Másrészről a te eseted tipikusan a messziről jött ember azt mond, amit akar minősített esete. Nem ismerünk, lehetsz akárki. Bár, mégha igaz is, amit írsz, tegye fel a kezét, aki még nem találkozott amúgy kőbunkó, slusszkulcs csattogtató vállalkozóval, akinek a BMW-jének az anyós ülésén ott ül a tyúkeszű cicája (úgy a kérdésed és a kommentjeid alapján minden joggal ezt gondolom rólad, és szerintem nem vagyok egyedül).

Harmadrészről a tudomány alapja, hogy tele van kételyekkel. Eleve az a mozgató rugója, hogy valakiben felmerül egy kérdés: mi van, ha nem úgy van? Ezt nyilván sajnos az átlag, aluledukált embernek nem lehet elmagyarázni, hiszen a “nem tudjuk” legalább annyira kétségbe ejtő válasz, mint mikor hallasz egy halálos kimenetelű diagnózist. Tagadsz, hárítasz, olyan válaszokat keresel, amelyek a te gondolataidat támasztják alá. Nyilván jelentek meg áltudományos hírek, amelyek pont ennek a tanulatlan köznép gondolkodását lovagolták meg: a nagy bizonytalanságban előálltak konkrét válaszokkal. Mert ennek a rétegnek erre van szüksége, egyszerű és konkrét válaszokra. Csak, amíg egy virológus tanul érettségi után ezért a tudásért 8 évet, addig a hozzád hasonlók a kanapén ülve megnéznek néhány youtube videót, elolvasnak néhány cikket, és teljes magabiztossággal kijelentitek, hogy nem az az igazság. Nem a kétellyel van baj, hanem azzal, mikor azért úgy gondolod a saját véleményedet az igaznak, hogy te közel sem tanultál soha ilyesmit. Szeretnék én is ilyen magabiztos lenni, hogy a magam kis érettségijével felülírom azt, aki tanulásban 8-10 évvel előz meg minimum. De hát már a Bibliában is találóan leírták: boldogok a lelki szegények.

2021. nov. 27. 21:16
 43/56 A kérdező kommentje:

Ugyanúgy akkor Te, meg az előtte hozzászóló is “messziről jött ember”. 😊

Ugyanakkor ez a hímsoviniszta duma, ami arra enged következtetni, hogy Te sem lehetsz túl okos, mert csak menő vállalkozó “tyúk eszű cicája” lehetek…

Mily érdekes és elgondolkodtató részemről a Te személyed, így látatlanban is.

Mondhatsz amit akarsz, lényegében ugyanazt mondod Te is mint a többi.

Ugyanazt mondod amit hallasz, ahogy Én is, csak Én tapasztalom is.

Tudod azaz érdekes, hogy olyan doktorok akiket nem a politika irányít, kicsit máshogy látják a helyzetet, ezért vannak a viták. :)

Az, hogy egy “átlag” ember mit mond, az pedig nem más, mint agymosás.. Nem is akarok ebbe belemenni.

De mindentől függetlenül még mindig vagy egy szabály: Járványban nem oltunk! 😘

2021. nov. 27. 22:00
 44/56 anonim ***** válasza:

Tudod azaz érdekes, hogy olyan doktorok akiket nem a politika irányít, kicsit máshogy látják a helyzetet, ezért vannak a viták. :)

Tortenelem-foldrajz szakos tanaram jut errol eszembe. Big Bumm,hegyek kepzodese,stb. Gondolom tudod miroo beszelek,hisz van erettsegid. Hiaba vegezte el az egyetemet,hiaba okos ember (mert nagyonis az,tanaraim kozt kiemelkedett legalabbis) meg volt gyozodve arrol,hogy a fold,hegyek,tenger minden,szo szerint MINDEN isten altal lett teremtve. Semminek nincs tudomanyos magyarazat. Mondja ezt egy olyan ember,aki pont a tudomanyos oldalabol diplokazott a dolognak,nem pedig teologiat hallgatott. Nem kell ahhoz politikailag "fuggetlennek" lenned,hogy hulye legyel. Vannak oltastagado (nem a covid oltasra gondolok elsosorban) orvosok,illetve un."termeszetgogyaszok" is,akik orvosit vegeztek.

2021. nov. 27. 22:25
 45/56 A kérdező kommentje:

Pont ezért van az, hogy semmi köze a végzetségnek a tudásodhoz.

😄

2021. nov. 27. 22:29
 46/56 anonim ***** válasza:
Na jo,menthetetlen vagy.
2021. nov. 27. 22:38
 47/56 A kérdező kommentje:

Inkább Te vagy az… Olvasd már el, hogy mit írsz, vagy csak bemásoltam valahonnan???

Itt mondod azt, hogy a diplomás embernek aki amúgy okos volt, de nem lehetett megmagyarázni a tudományos tényeket..

Szerintem Te vagy a menthetetlen…De nagyon durván! 😊

Itt jöttök a diplomával, meg az érettségivel, de valójában ki lehet vele torolni a s*ggeteket. 😄

Vicc az egész ember aki a tanulmányaival jön, de lexikális tudása nulla… JEZUSOM!🤭

2021. nov. 27. 23:10
 48/56 A kérdező kommentje:
Bemásoltad*
2021. nov. 27. 23:11
 49/56 anonim ***** válasza:
35%
Az egyetlen agymosott itt te vagy.
2021. nov. 28. 03:23
 50/56 anonim ***** válasza:
35%

Folyamat magának mond ellent.

Szerencsétlen helikópáter!

2021. nov. 28. 04:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!