Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Oltás nélkül tényleg nem...

Oltás nélkül tényleg nem lehet szülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez most komoly, hogy oltás nélkül nem fogadnak szülésre?

Ez azért durva lenne!!!

2021. nov. 19. 16:22
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:

29.

“Bárcsak” így lenne, hogy az ismerősömnek a fodrászának a valakije.. mert akkor nyilván hamis információ…

Viszont Én átéltem talán a saját rokonaimat csak ismerem már, meg a saját ismerőseimet.

30.

Akkor mondj valódi tudást. 😊

Vajon miért mutálódik a vírus, ha nem azért mert alkalmazkodik az ellenanyaghoz?

Ti csak ezt tudjátok mondani, de minden ember aki beadatta magának az oltásokat.

Semmilyen észérvet, csak amit mások mondanak nekik.

Olyanok mondják ezt, akiknek érdekeik vannak ebben, nem veszitek észre?

Mindegy, oltassátok be magatokat, és legyetek egészségesek, ez az ami számít.

Oltással, vagy anélkül.

Én ameddig nem kötelező, addig nem fogom.

De azt figyeljetek meg, hogy nem állunk meg a 3. Oltasnál, mert jön még hullám, meg oltás, meg kutya füle. ✅

2021. nov. 20. 13:57
 32/56 anonim ***** válasza:

Vajon miért mutálódik a vírus, ha nem azért mert alkalmazkodik az ellenanyaghoz?

Figyu, nekem hat év egyetem tanulás van a tudás mögött, szerintem vállald be te is, aztán gyere és beszélgetünk.

2021. nov. 20. 14:10
 33/56 anonim ***** válasza:
27%
és annyira tudtam, hogy ez a kérdés is ott fog kikötni, mint az összes ilyen, hogy a kérdező elkezdi terjeszteni a vírusellenes, sötét, hazug nézeteit... vajon névvel is vállalod, nyilvánosan, hogy hány ismerősöd halt meg oltástól, vagy csak itt van mese?
2021. nov. 20. 14:11
 34/56 A kérdező kommentje:

Miért ne vállalnám fel?

Az már más kérdés, hogy egyik média sem foglalkozik ezzel, mert amíg a TV-ből tanultok, addig azt nyomnak le a torkoton amit akarnak.

Hat év egyetemi tanulás?

A bölcsészkar, vagy mi?

Hagyjuk már ezt, itt mindenki diplomás, meg egyetemet végzett személy. :)

Ti hoztátok fel az oltás témát, hogy biztos nagy trauma ért stb.

Erre Én csak reagáltam.

Én nem terjesztek semmit, csak leírtam a véleményemet meg amit tudok, ennyi.

Ti vagytok a nagy oltás pártiak, Én egy szót nem írtam addig arról, amíg valaki nem hozta fel konkrétan ezt a témát.

Tudod lehet, ha nem oltotta volna be magát az, aki utána halt meg, az még mindig élne.

De mondom, azt csinálsz amit akarsz, oltasd be magad.

Kíváncsi leszek, hogy hanyadik oltás után mondja a nép, hogy elég. :D

Szerintem olyan 10-15-re saccolom.

2021. nov. 20. 14:40
 35/56 anonim ***** válasza:
25%

mert amíg a TV-ből tanultok

nem, nem a tévéből. PTE-ÁOK... tudod, nem csak a BTK hat év.

2021. nov. 20. 14:48
 36/56 A kérdező kommentje:
Oké
2021. nov. 20. 14:52
 37/56 anonim ***** válasza:
48%

Én vagyok a 27-es, és bevallom nem beszólásnak szántam a kommentem, bár úgy tűnik mélyebb a lelkifájdalom mint hittem. Sajnálom kérdező, nem akartam a lelkedbe gázolni, és a kijelentésem nem is célzottan neked szólt.

Egyszerűen csak annyit akartam közölni, hogy az oltás, a járvàny az nem érdekli az érzelmeidet, nem érdekli az individualizmusod, de nemcsak a tied, senkié. Szóval érzelmi alapon ebben döntést hozni a lehető legrosszabb ötlet! Én megértem azt is aki nem akar, de azt nem, aki érzelmi okokból igen vagy épp nem.

A Tv-t meg nem tudom, több mint 12 éve nincs tv-m.

A mutálódás pedig egy természetes folyamat. Az oltás miatt kiesik egy csomó gazdatest, úgyhogy vagy új célcsoportot kell keresnie vagy kijátszania az immunitást. De ezt a trükköt nem a korona vírus találta fel, ez a vírusok természete.

2021. nov. 20. 15:50
 38/56 anonim ***** válasza:

Lelkifájdalom?

Mély sötétség.

2021. nov. 20. 17:38
 39/56 A kérdező kommentje:
😅😂 Oké
2021. nov. 20. 18:02
 40/56 anonim ***** válasza:
76%

Lehet, hogyne lehetne. A hülyék megállíthatatlanul szaporodnak. Nyilván a kérdező, meg a sarki fűszeres a kompetens a kérdésben. Mennyi ideig is tanultál kémiát? Általánosban két évig, középiskolában talán háromig? Egyáltalán van érettségid? Hallgattál valaha biokémiát? Bioanalitika, genetika mond valamit? Akkor értesz hozzá? Nem. Kompetens vagy? Nem. Én kompetens vagyok benne, hogy kell műkörmöt csinálni. Nem. Beleugatok? Véleményt formálok? Nem. Jogod van dönteni, mert joga minden istenverte idiótának van. Úgy döntöttél nem oltatsz, mert te jobban tudod a tudósoknàl és az orvosoknál, a tudomány szart se èr. Akkor tessék szíves lenni nem a tudományra alapozva rimánkodni az orvosoknak, hogy mentsék meg a tyúkszaros kis életedet. Akkor legyünk következetesek a tudománytagadásban és vonuljunk félre diszkréten megdögleni és nem lefoglalni más elől az orvosok kapacitását, akik életet mentenek a gyógyszerekkel és a gépekkel, amiket olyan hülyék találtak ki, mint az oltást. Jó szülést!

Egy folyton túlórázó gyógyszerkutató, akinek tele a fa**a az ilyen hülyékkel.

2021. nov. 26. 19:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!