Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Oltás nélkül tényleg nem...

Oltás nélkül tényleg nem lehet szülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez most komoly, hogy oltás nélkül nem fogadnak szülésre?

Ez azért durva lenne!!!

2021. nov. 19. 16:22
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%
21 a nogyogyasz és pláne a haziorvosod látja eeszt-n. Csak mondom.
2021. nov. 19. 19:32
 22/56 anonim ***** válasza:
100%
Háziorvosnál először voltam akkor vette csak fel az adataim, még nem csekkolt szerintem 2 perc alatt. Hozzáteszem nem vagyok oltva szóval ha azóta rá is néztek egyiket sem érdekelte. Párom ugyan úgy bejöhetett oltatlanul mindkét uh-ra.
2021. nov. 19. 20:32
 23/56 A kérdező kommentje:

Aki normálisan válaszolt annak köszönöm.

Aki meg nem, az meg nem érdekel.

De azt remélem, hogy a rosszindulatot megtartja magának mindig és nem adja tovább. 👍

Nem terjesztek semmit, hanem kérdezek, ennyi.

Attól még, hogy valaki megkérdez valamit, szerintem nem lesz hülye.

Józan paraszti ész?

Én már azt is elhiszem ha nem járok utána, hogy az első vizsgálaton az orvos beközli, hogy kötelező az oltás…

Nyilván nem dobják ki az embert, meg nem marad bent a gyerek, senki nem írt ilyet.

Egy egyszerű kérdést tettem fel, mert valaki ezt mondta nekem… Nem tovább adtam, hanem megkérdeztem..

Én ugyanazt mondtam, hogy ilyen nincsen, nyilván a fent említettek miatt..

De ezért valakinek azt mondani, hogy remélem nem szülsz gyereket meg stb. az élet gusztustalan.

Ha felháborít, vagy nem tetszik a kérdés, akkor inkább ne írj ide,

mert senki, de Én biztosan nem vagyok kiváncsi a negatív kommentre.

2021. nov. 19. 22:24
 24/56 anonim ***** válasza:
84%

“Nyilván nem dobják ki az embert, meg nem marad bent a gyerek, senki nem írt ilyet”

Akkor hogy értetted mégis a kérdést? Mire gondoltál, mit csinálnak, ha nincs oltásod?

A kérdésed a következő: oltás nélkül tényleg nem lehet szülni?

Nehéz másként értelmezni, minthogy szerinted így nem fogadnak téged. Ha hülyeséget írsz, amit egyáltalán nem úgy gondolsz, akkor azt írod, hogy bocs, ha hülyén fogalmaztam, és nem felhúzod az orrodat meg kikéred magadnak, ezzel csak ráerősítesz arra a sejtésre, hogy butuska vagy.

Szóval, hogy értetted?

2021. nov. 20. 10:16
 25/56 anonim ***** válasza:
6%
Hagyjad,ugysem fogja fel,mert buta!
2021. nov. 20. 11:15
 26/56 A kérdező kommentje:

Úgy értettem, hogy mivel lehetséges még az is, hogy kötelezővé teszik az oltást, így az első vizsgálatánál mondja az orvos, hogy kell.

Nyilván ez is olyan dolog, hogy mi van akkor, ha nem akarod hiába kötelező stb.

Valóban lehet, hogy nem úgy fogalmaztam ahogy kellene, de a kérdésemből az is látszik, hogy Én ezt nem hiszem el.

Inkább konkrét tapasztalatokra voltam kiváncsi, hogy hogyan is működik ilyenkor, ahogy páran le is írták.

Akár úgy is kérdezhettem volna, hogy szülés előtt kötelező-e az oltás, de ez is félreérthető lett volna.

2021. nov. 20. 11:21
 27/56 anonim ***** válasza:
0%

Ha kötelező lenne az oltás, akkor kvázi mindegy akarod-e.

Aki ennyire rugdos az oltàs ellen, abban biztos mély nyomot hagyott a gyerekkor.

2021. nov. 20. 11:45
 28/56 A kérdező kommentje:

Nem fogom magam beoltatni.

De Te csak legyél birka aki követi a többit, ez a Te dolgod.

Több ismerősöm, és rokonom is elhunyt az oltás miatt, meg ugyanúgy a covidba, hiába volt beoltva…

Ja, hogy ezt nem adják le a TV-be?

Mily érdekes…

Nálunk mindenki átesett a covidon oltás nélkül, és semmi bajunk nem volt a szűk családi körben.. De érdekes!

De Te csak oltassad magad most a harmadikkal, 4 hónap múlva a 4. 5. 6. 50.

Ezért mutálódik a vírus…

Mondhatsz akármit, nem Én vagyok az aki megy a tömeg után úgy, hogy azt sem tudja mi az, csak “jovan az, megved” jah… mond azoknak akik emiatt haltak meg.

Köszi

2021. nov. 20. 12:42
 29/56 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem nagyon érdekes és reprezentatív a mintád. Minden covidos megúszta könnyen az oltottak meg hullanak. Na hagyjuk is szerintem. Képzeld nekem több rokonom megjárta a kórházat szerencsére mind kikerült. Fiatal egészséges kolléga meghalt benne. Anyukam 2 kolleganojenek a férjei is. Sajnos az van, hogy kiszámíthatatlan ez a szar. Érdekes “oltásba” mindig csak valakinek az ismerősének a fodraszanak a szomszédja hal meg. Hagyjuk már. Igen van az a 0.0000003% aki belehal sajnos az oltas valamely mellékhatásába esetleg allergiás reakcióba. De hagyjuk már a hülyeséget.
2021. nov. 20. 12:49
 30/56 anonim ***** válasza:
0%
Te az vagy, akinek a mutációról csak fb-posztokból van információja, de valódi tudás nulla.
2021. nov. 20. 12:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!