Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Oltás nélkül tényleg nem...

Oltás nélkül tényleg nem lehet szülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez most komoly, hogy oltás nélkül nem fogadnak szülésre?

Ez azért durva lenne!!!

2021. nov. 19. 16:22
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ! 😊
2021. nov. 19. 17:07
 12/56 anonim ***** válasza:
75%

2 hete szültem, nem vagyok oltva. Nem is leszek.

Mikor beertem a kórházba, teszteltek és ennyi.

Barátnőm 3 hete szült, ő oltva van. Őt is tesztelték, pozitiv lett.

Külön volt a covidos kismamaknak szülőszoba, kórterem. Nem fogadhatott senkit, csomagot sem, a nőverek meg szkafanderbe jartak be hozzá.

2021. nov. 19. 17:37
 13/56 anonim ***** válasza:
100%
13, a teszt milyen volt? Orr garat vagy vérből gyorsteszt?
2021. nov. 19. 17:48
 14/56 anonim ***** válasza:
95%

14!

Orr.

13#

2021. nov. 19. 17:50
 15/56 anonim ***** válasza:
83%

Köszönöm.

Nem tudom, ki pontozta le a 13.valaszolót, de gratulálok neki….

Tényszerűen leírta, hogy mi a helyzet.

2021. nov. 19. 18:03
 16/56 anonim ***** válasza:
68%
Igazabol pont az ilyenek miatt,mint TE, terjednem a remhirek. Pl azok is,hogy Kis Pissta nagynenjenem a szomszedjanak a postasa oltas utan 5 honappal kapott agyverzest,es egyertelmuen az oltas miatt. Facebookos kismamas csoportban (ahol a tagok legalabb 80%-a kisebbsegi,illetve erettsegivel sem rendelkeznek, ezzel egyenesen aranyosan oltastagadok is) peldaul valaki komolyan kiirta,hogy aggodik,mert a kislanya covidos,korhazban is vannak emiatt,es minden nap elviszik "valami uruggyel" (gondolom vizsgalatokra,stb), es hogy arra gondol,hogy az oltast adjak be neki tudta nelkul... Egy 2 5 (ha jol emlekszem) eves kisgyereknek... TOBB NAPON KERESZTUL. Oszinten kerdezem. Az ilyen minek szul gyereket? Aztan majd a tobbi idita,aki latja azt az idiotasagot,majd azt viszi tovabb,hogy kisgyerekeken kiserleteznek oltassal mo-n. Valszeg te is egy ilyen "szajhagyomany utjan terjedo" mendemonda" aldozata valtal. Bocsi a "kifakadasert". A valasz a kerdesedre: de,mindenki szulhet korhazban,nem fognak senkit sem elkuldeni,mert nincs oltva...
2021. nov. 19. 18:09
 17/56 anonim ***** válasza:
93%
Gondolod, hogy bemész fájásokkal és azt mondják, hogy szüljél meg otthon? Használd már a józan paraszti eszed!
2021. nov. 19. 18:10
 18/56 anonim ***** válasza:
26%
2,5*
2021. nov. 19. 18:10
 19/56 anonim ***** válasza:
69%
Tényleg. Büntiből bevarrják a hüvelynyílást.
2021. nov. 19. 19:13
 20/56 anonim ***** válasza:
87%
Lassan én kezdem magam furán érezni, amiért eddig sem a nőgyógyászom, sem a védőnőm sem pedig az újan választott háziorvosom nem kérdezte meg, hogy be vagyok e oltva :D mostmár kíváncsian várom, hol fogják először megkérdezni.
2021. nov. 19. 19:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!