Mennyire biztonságos magánkórházban szülni?
Tényleg?
De ott dolgozik. Na majd rákérdezek legközelebb, mert ezt nem említette mint lehetőséget.
Mi a 30.héten kötöttük meg a szerződést, terhesgondozást nem ott csináltam, egyszer találkoztam a választott orvossal, vele egy alkalom
volt 25.000. Nem volt kifogásuk az ellen, hogy a szükséges vizsgálatokat nem ott végzem, főleg hogy távol is élünk. Annyi csak, hogy minden leletet e-mailben elküldtem az orvosnak, válaszolt azonnal, bármilyen kérdés merült fel.
Maga a szülés volt ott, két nap bent tartózkodással, 950.000 Ft. Semmi rejtett koltseg nem volt, csak a fotózás volt plusz, de azt előre mondták, hogy ha kérjük, az feláras.
A terhesgondozási csomag viszont szerintem nem éri meg, mert az nagyon drága.
Hű ez durva 😲 Pont ezért is vagyok bizonytalan, mert ezeket ingyen is megcsinálják egy állami kórházban.
Ha jól értem egy magánkórházban a luxust kell megfizetni és ha probléma mentes a szülés, akkor mindenki boldog, viszont ha gond van, már nem biztos, hogy megérte kifizetni azt a közel 1 milliót
A normális elhelyezést fizeted meg, illetve azt, hogy emberi módon bánnak veled.
Nekem megérte.
Nekem is az a próblémám a magánkórházakkal, hogy "veszek egy csomagot", de végül fogalmam sincs mennyit fogok fizetni. Nekem ez így túl kiszámíthatatlan, az meg csak plusz, hogyha nagy a baj, akkor legyen közel a segítség, ne kelljen még utaztatni is minket. Megtehetnénk ugyan, de mi fentiek miatt döntöttünk úgy, hogy a SOTE 1-en szülök ügyeletben, ahova tartozunk.
A dokim pozitív, ott is dolgozik, azt mondta akárkihez kerülünk jó kezekben leszünk. A körülményekre próbáljak felkészülni lélekben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!