Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha Németországban szülnék, az...

Ha Németországban szülnék, az mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés
van valakinek erröl esetleg tapasztalata? férjem németországban fog dolgozni, ezért kint szeretnék szülni... de én azt hittem, hogy ingyen lehet ott is, mert uniosok vagyunk... vagy nem?
2008. dec. 12. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ajaj,én is ezt kördeztem màr annyiszor.

Elöször is a legjobb lenne,ha lenne biztositàsod.

Akkor a biztosito àtveszi a költséget.

Ha simàn ràd jön egy szülés balesetszerüen Nömet orszàgban,megszülhetsz ott,egyértelmü,de fizetned kell!

Kapsz egy szép csekket,én 1000-1500 eurorol tudok,igaz én Svàjcban fogok szülni,nekem pontosan 2800 frank lesz,ami 1600 frank(biztositàs,minden nélkül)

A legjobb lenne,ha ott néznél egy orvost,és ö mindenröl felvilàgosit,és a legolcsobb helyeket ,korhàzakat is tudja hol van pontosan.

Én is igy csinàltam.

2008. dec. 12. 19:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a férjed ott fog dolgozni, akkor lesz biztositása nyilván. Téged is vegyen bele és akkor te is biztositva leszel és szülhetsz ott. Máskülönben biztositás nélkül is szülhetsz, de nagyon drága lesz.
2008. dec. 12. 20:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Ja azt hozz kell tegyem,nem minden biztositàs àllja a terhességi(szülési)költségeket!

Nézz utàna ne ugy jàrj,mint egy ismerösöm,csinàlt betegbiztositàst,a végén kiderült,mindenre érvényes kivéve terhesség!

Nagyon oda kell àm figyelni.

Viszont ha a pénz nem olyan nagyon esik nehezetekre,akkor tudsz fizetni privàt orvost,privàt korhàzat,és ugy kezelnek majd ,mint egy urinöt!

Tudom,nagyon sokba kerül,de ha màr külföldön akarsz szülni,akkor érdemes pénzben gondolkodni.

Ja és legtöbb biztositàs ha terhességet fizeti is,a biztositàsnak legalàbb egy éve meg kell legyen kötve.....

Max,ha bejelentkezel Német orszàgban,lakcimet csinàltatnàl,akkor egyszerübb lenne minden!

2008. dec. 12. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!