Most honnan fogom tudni, hogy jön a baba?
Reggel bementünk rendszeres fájásokkal, majd elmúlt és közölte a doki vizsgálódás után, hogy itt még nem lesz szülés egy ideig. 1 ujjnyira nyitva vagyok.
Most megint fájok, olyan mint a mensi görcs, de keményedik közben a pocim és a hüvelyembe is sugárzik. Nem mondanám olyan rendszeresnek, de elő-előjön.
A kisfiam nagyon ficánka volt a napokban, de ma lapít.
37+5 kismami
Mennyire volt rendszeres? Hány percenként és meddig tartott?
Ha ilyen lesz legközelebb akkor zuhanyozz le, sétálgass és ha elmúlik akkor csak jósló.
Kórházba akkor éri meg menni, ha rendszeres legalább 5 percenkénti fájásaid vannak (és nem 150 km-re van a kórház) vagy ha elfolyik a magzatvíz ( nem csak szivárog)
Ha ezek a fájások nem néha -néha jönnek, hanem rendszeresen, 5 percedekkel mehetsz a kórházba.
Vagy elfolyt a magzatvíz.
Reggel igaz, 10 perces fájásokkal mentünk be. De aztán elmúltak.
Értem, köszi.
Ez jelezheti azt, hogy közel a szülés ? Vagy még így is kihordhatom a 40 hetet? Igazából betöltött 38 után nem bánnám ha kibújna, de ez nem az akaratomon múlik:)
Haha, bármi lehet.
nekem ilyenekkel 40+3-ig sikerült vinni a terhességet. Aztán egy nap elkezdett szivárogni a Vízcenter bementem a kórházba majd 24 óra néha fájdogálás utána indítottak oxitocinnal. Na azt nem kívánom senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!