Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most honnan fogom tudni, hogy...

Most honnan fogom tudni, hogy jön a baba?

Figyelt kérdés

Reggel bementünk rendszeres fájásokkal, majd elmúlt és közölte a doki vizsgálódás után, hogy itt még nem lesz szülés egy ideig. 1 ujjnyira nyitva vagyok.

Most megint fájok, olyan mint a mensi görcs, de keményedik közben a pocim és a hüvelyembe is sugárzik. Nem mondanám olyan rendszeresnek, de elő-előjön.

A kisfiam nagyon ficánka volt a napokban, de ma lapít.

37+5 kismami

2021. nov. 5. 16:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire volt rendszeres? Hány percenként és meddig tartott?

Ha ilyen lesz legközelebb akkor zuhanyozz le, sétálgass és ha elmúlik akkor csak jósló.

Kórházba akkor éri meg menni, ha rendszeres legalább 5 percenkénti fájásaid vannak (és nem 150 km-re van a kórház) vagy ha elfolyik a magzatvíz ( nem csak szivárog)

2021. nov. 5. 16:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezek a fájások nem néha -néha jönnek, hanem rendszeresen, 5 percedekkel mehetsz a kórházba.

Vagy elfolyt a magzatvíz.

2021. nov. 5. 16:14
 3/13 A kérdező kommentje:

Reggel igaz, 10 perces fájásokkal mentünk be. De aztán elmúltak.

Értem, köszi.

Ez jelezheti azt, hogy közel a szülés ? Vagy még így is kihordhatom a 40 hetet? Igazából betöltött 38 után nem bánnám ha kibújna, de ez nem az akaratomon múlik:)

2021. nov. 5. 16:20
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Haha, bármi lehet.

nekem ilyenekkel 40+3-ig sikerült vinni a terhességet. Aztán egy nap elkezdett szivárogni a Vízcenter bementem a kórházba majd 24 óra néha fájdogálás utána indítottak oxitocinnal. Na azt nem kívánom senkinek.

2021. nov. 5. 16:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb bőven elég ha 3-4 perces fájásokkal bementek, ami nem múlik el melegvizes zuhany hatására sem. Könnyű szülést!
2021. nov. 5. 16:55
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
Hát nem tudom, én amikor már nem tudtam felkelni a szőnyegről és üvöltöttem, elég egyértelmű volt :D Másodszorra ezt már nem vártam meg, de ott se tudtam a telefonban feltett kérdésekre válaszolni a szülésznőmnek a fájások alatt, ezért azt mondta, hogy oké, akkor indulhatunk. Amíg gyakorira írsz, beszélgetsz, jössz-mész, addig maradhatsz otthon, simán.
2021. nov. 5. 16:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem mozgott ma a baba?
2021. nov. 5. 18:18
 8/13 anonim ***** válasza:
1-2 napon belül szülsz.magzatviz elfolyik.fájás miatt nem tudsz gyakorizni meg kiegyenesedni nem mulik el akkor 3-4-5 percesekkel indulj
2021. nov. 6. 14:23
 9/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma hajnali 5 órakor megszületett a kisfiam :)
2021. nov. 7. 17:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Jó egészséget mindkettőtöknek! :)
2021. nov. 7. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!