Vélemény a tatabányai kórházról, kórházi szobákról, szülész-nőgyógyászokról?
Sziasztok!
Van olyan aki mostanába szült Tatabányán esetleg? Érdekelne minden infó,orvosok nővérek ,tisztaság ,egyszóval minden 😁 Azt hallottam hogy már ugyvan kialakitva hogy a baba ott van az anyával mindig,ez valóban igy van?
Köszönöm !
2020-ban szültem. A személyzet nagyon kedves volt kivéve egy szulesznot, de ő is korrekt volt. Mondjuk bunkó, de korrekt. Nem nála szültem, úgyhogy nem zavart.
A tisztasággal nem volt gond napi 2x jött a takarítónő. Az új részleget nem láttam mert pont akkor csinálták és meg csak fele volt kész nekem meg PIC-es lett a babám, uh nem babás szobába tettek emiatt. Az orvosokat hagyjuk, de már azóta nagyon sokan leszámoltak. A szülésznők nagyon támogatóak voltak es a kórház védőnője is.
Ami miatt soha többet nem szülnék itt:
- nincs semmilyen fájdalomcsillapító
- abnormálisan erőltetik a természetes szülést, faros kismamákat is kvázi köteleznek rá.
- hazaküldtek szivárgó magzatvízzel és be akarták mesélni, hogy pisi volt
- amikor kiderült, hogy nem én vagyok a hülye teletömtek antibiotikummal
- nem vették figyelembe, hogy már egy nappal korábban is vajúdtam es nem tágulok, igy összesen 33 órát vajúdtam és le sem szartak egész éjjel a váltásig
- holott az egyik szülésznő többször is kijelentette hogy szar a ctg, de inkább cukros infuziot adtak mert utána “jobban érezte magát a baba”
- mire a váltás ránézett a babára már szaris magzatvíz en szenvedett… ki tudja mióta.
- még mindig inkább burkot repesztettek, mint császároztak volna holott még nem voltam teljesen tág
- a gyerek végül nyert 1 hetet a PIC-en holott 40+3-ra 3910 gr-mal született. Antibiotikummal és lélegeztető maszkkal kezdte az életét
- miért? Mert az anya biztos hülye es nem tűnik fel neki hogy behugyozik, a főorvos csaszar ellenes uh inkább hagyják a kismamát 33 órát szenvedni fajdalomcsillapitas nélkül, mindezt egyedül, mert apukát éjjelre hazaküldték, a szülésznő meg néha megjelent hogy aludjak mert kell az erő, mindezt mar 24 óra vajúdás után 5 perces fájásoknál, amelyeknél már sem állni se feküdni nem tudtam csak négykézláb nyüszíteni. Mikor látják, hogy tiszta zöld a magzatvíz, akkor se tesznek semmit.
Na szóval hagyjuk is. Szülés UTÁN amúgy minden ok volt. És a PIC kiemelkedő es az ott dolgozók mind angyalok.
De én soha többet nem szülök természetes úton itt meg ez a mániájuk. Bármi áron. Nem rajtuk múlt, hogy a fiam még él és nem lett maradandó károsodása.
Botrányos. Alig maradt orvos. Köztük van egy alkoholista, egy túlterhelt, egy öreg aki nem tud pl. gyógyszerneveket leírni (nekem magánrendelésen írt fel a kérésemre utrogestant és nem ismerte), azt sem tudja, hogy milyen rendezvényen van. Ezek mellett rezidensek dolgoznak még. Egy ismerősömnek nem vették észre a 12. héten, hogy ikerterhes, Ő szólt, hogy nézzenek rá a másik babára is. Nekem nem vettek észre egy 8 centis miómát ultrahangon.
Ha egyszerre több nő szül, netán több császár lenne, hát ez van, várják ki a sorukat a hiány miatt, mert nem tudnak osztódni.
Én inkább utazok, csak itt ne kelljen szülni soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!