Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vácon csak lekötve lehet szülni?

Vácon csak lekötve lehet szülni?

Figyelt kérdés

Már régebben is feltettem hasonló kérdést, de hülyének néztek, de azóta egyre több helyen olvastam, hogy beöntést sem adnak és csak ágyon, lekötve lehetett szülni...és Vácról még több ilyet hallottam....

most akkor mi ez?

Lehet kádban is szülni, vagy csak vajúdni?Engem meg ne próbáljanak lekötni....:((((

2008. dec. 12. 14:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%

Ilyet meg en se hallottam, de ha elofordul, h ezt akarjak, hatarozottan utasitsd el, megteheted. Minden kezelest visszautasithatsz, ez raadasul nem is kezeles, hanem banasmod.

Max. a CTG gepet tudom elekpzelni, na azt lehet, h rad kotik, rajtam vregig rajtam kellett lennie, ezert ha pisilni kellett mindig szoltam es leoperaltak rolam.

2008. dec. 12. 14:16
 2/19 A kérdező kommentje:

nemmmm konkrétan a lábadat kötik le arra a szülőszékre vagy mire...

fura, hogy senki nem hallott róla még itt, pedig nekem meg ez a legnagyobb félelmem, és többször is láttam már, hogy így csinálják

2008. dec. 12. 14:18
 3/19 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Beöntés: valahol adnak, valahol kúpoznak.

Szülés: Nekem leszíjazták a lábamat, természetesnek tűnt (le ne csússzon a nyomás közben, fejbe ne rúgjam a dokit: így értem, hogy természetes)

Kád: a dél-pestiben szültem, ott lehetett vajúdni, szülni kádban.

A legbiztosabb az, ha bemész a váci kórházba, biztos van ún. szülőszoba látogatás, és kérdezz rá!

2008. dec. 12. 14:26
 4/19 A kérdező kommentje:

vanni van, de a 8-9.hónapban akkor meg már késő....most még variálhatok

hát nekem a lekötözés nagyon nem tűnik természetesnek

2008. dec. 12. 14:30
 5/19 A kérdező kommentje:
és akkor beöntés-kúp után?????hogyan van tovább?mármint az ki is jön akkor....futás?:S:S:S:S
2008. dec. 12. 14:33
 6/19 anonim ***** válasza:
65%

Ilyet meg en se hallottam, de ha elofordul, h ezt akarjak, hatarozottan utasitsd el, megteheted. Minden kezelest visszautasithatsz, ez raadasul nem is kezeles, hanem banasmod.

Max. a CTG gepet tudom elekpzelni, na azt lehet, h rad kotik, rajtam vregig rajtam kellett lennie, ezert ha pisilni kellett mindig szoltam es leoperaltak rolam.

2008. dec. 12. 14:40
 7/19 anonim ***** válasza:
79%

Maga a lekötözés nem természetes, de ha azt nézed, hogy ne rúgd fejbe a dokit, akkor természetes.

Beöntés VAGY kúp.

Nem tudom, máshol ez hogyan működik, de szerintem ahhoz, hogy tudj esetleg szülésznőt választani, be kell menned a szülészetre és akkor már kérdezgess. Egyszerűen hívd fel őket, hogy szülés előtt állsz, szeretnél körülnézni. Nem hiszem, hogy azt fogják mondani, hogy várd meg a 9 hónapot.

2008. dec. 12. 14:41
 8/19 anonim ***** válasza:
79%

Beöntéskor nincs kúp, kúpnál nincs beöntés. Ez vagy vagy alapon megy, de ha indul a szülés nincs idő ilyesmire mindig.

Mindkettőt vissza kell tartani pár percig, hogy hatékony legyen aztán futás a budira, de amikor azthiszed kijött minden és sétálsz, akkor kb két méter múlva vissza is fordulsz, mert ez ilyen szakaszos dolog, de wc-zéskor érdemes felállni néha és mocorogni, hogy minden kiürüljön.

2008. dec. 12. 14:42
 9/19 anonim ***** válasza:
70%
engem nem köztöztek sehova,kitoláskor se,még olyan izére se tették fel a lábam,még se rugtam fejbe,hasba,"tökön "senkit...szerintem nem természetes h lekötöznek...akárcsak a kelengyére vagy mire...
2008. dec. 12. 14:47
 10/19 anonim ***** válasza:
70%
Az István khzban se kúp,se beöntés,se lekötözés.Van viszont kád,bordásfal,franciaágy,labda,1 személyes szülőszobák és segítőkész,felkészült személyzet.Nekem a doki és a szülésznő tartotta a lábamat,szó se volt arról,h lekötik.Valszínű,h van lábtartója az ágynak,de ki sem vették,mert nem kellett gátmetszést csinálni,tehát nem varrtak.Sztem időben érdeklődj utána,ne meglepetésként érjenek a dolgok.Vagy menj máshová,ha még van rá időd.2 gyerekes anyuka
2008. dec. 12. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!