Hogyan lehet epidurálist kérni szülésnél?
Figyelt kérdés
Az első szülésem alkalmával, amikor mondták, hogy mehetek a szülőszobára, megkérdeztem a szülésznőt, hogy ha úgy érzem majd, hogy szükséges, kérhetek-e, erre azt mondta, hogy azt előre meg kellett volna beszélni az aneszteziológussal, úgyhogy nem kérhetek. És én ezt nem értem. Mégis mikor beszéltem volna meg vele, ha nem szülés előtt? Meg úgy hallottam másoktól, hogy ők szülés közben szóltak és kaptak, amikor úgy állt a méhszáj. Szóval hogy is van ez? A másodiknál nem vágyom ilyen fájdalmakra, ha nem muszáj.2021. okt. 8. 12:50
1/8 anonim válasza:
Korhaztol fugg, egy rakas helyen egyaltalan nincs ra lehetoseg, mert nincs annyi anesztes.
2/8 anonim válasza:
Terhesgondozáson kértem időpontot eda miatt aneszteshez, 2 hónappal szülés előtt. Nálunk is általában így szokás, hogy előtte el kell hozzá menni. Kitöltötünk egy anamnézist, elmondta a veszélyeket, kb ennyi. Papírt meg magammal vittem szülére. De ha nem ért volna rá, akkor nem kaptam volna.
3/8 anonim válasza:
Katasztrófa ez a hozzáállás itt Magyarországon.
Legközelebb a foggyökérkezelésre sem fogok kérni érzéstelenítést, mert ki lehet bírni anélkül is, bele nem halok. Így olcsóbb. OK.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem tudtam, hogy ez így működik.
Amúgy senki sem mondta, hogy nem kért.
2021. okt. 12. 20:33
5/8 anonim válasza:
lehet kérni ha nem birod fájásokat
6/8 anonim válasza:
Hát engem kb. hülyének néztek mikor fájdalomcsillapitást kértem. 1 hónapja szültem.
7/8 anonim válasza:
“Lehet kerni”
Kerni barmit lehet, de ha nincs anesztes, aki beadja, akkor bizony nem lesz eda. Szerintem a videki korhazak tobbsegeben nincs.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, engem is hülyének néztek, amikor megkérdeztem...
2021. okt. 17. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!