Milyen fájdalmakra kell figyelni, amikor közeledhet a szülés? Pár héttel\ nappal elkezdődhetnek a fájdalmak?
Nekem semmi iyen nem volt
Jöttek a fájások a semmiből
Akkor el kellene kezdeni lélekben felkészülni rá.
A doktornő nem mondott erre a fájdalomra semmit, csak elsorolta mikor kell menni és mikor rohanni pl. Vérzés, magas vérnyomás.
En reggel (4:45) a pisinel ereztem, hogy ez nagyon fáj. Soha nem fajt meg igy.. es az erzest sem ereztem soha.
Utana lefekudtem a ferjem melle.. es jott egy ujabb fajas. Görcs szerű.
Mondtam, hogy elkezdodott..
el is kezdtem szorgosan merni de meg csak fel orankent volt 1 fajas ami tenyleg meg csak vészsenek sem volt mondhato,
Este 6-ra jutottam el az 5 perces fajasokig.
Akkor indultunk a korhazba.
Es utana kezdodott a “buli”.
Azt a fajdalmat semmihez nem lehet hasonlitani… na az annyira fajt hogy sirni tudtam volna.
Persze a nővérek és a ctg szerint nem fájt annyira 😀
Mondtam is, hogy egesznap fájt.. de ez mar az elviselhetetlen kategoria és hogy én még ma megszulom ezt a babat mert ezzel egyutt nem tudok aludni..
és igazam is lett :) este 10-re megszuletett a kisfiam.
Szerintem nyugodj meg. Korhazi taskad legyen ossze keszitve es akkor baj nem lehet.
Tudni fogod, hogy mikor kezdodott el a tenyleges fajas:)
Es meg lehet akkor is ra ersz mert azt szoktak mondani, hogy 5 perces fajasokkal kell bemenni.
Illetve nehany baba eljatsza azt is, hogy otthon nagyon faj, rendszeres, majd mikor bemész a korhazba hirtelen rendszertelen lesz.. de akkor az orvosok ugy is mondjak mi a teendo:)
Lenyeg a lenyeg, 36+ hetesen azert mar keszulj lélekben. Ki tudja mikor kezdodik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!