Szülés közben mennyire látni, hogy mi is történik odalent?
Még csak most próbálkozunk a babával, de nyilván eszembe jut a szülés is.
Most ha fekvelenézek a lábam közé, akkor az nagyon közel van a fejemhez:D oké, ennél hülyébben nem fogalmazhattam volna meg.
De konkrétan ennyire közelről végignézni, hogy egy 3 kilós baba kijön...szerintem én ott fogok elájulni.
Esküszöm, hogy inkább a látványtól félek, mint a fájdalomtól. Ha saját vért látok azonnal ájulok.
Ti néztétek? Vagy mit láttatok?
Haha, akkor ez a zöld "izé" rejtély. Úgy tűnik, hogy valahol használják, valahol pedig nem.
Oké, kicsit megnyugodtam. Bár amilyen hülye vagyok, abban az esetben ha látnám, biztos kinyitnám a szememet, pedig tudom, hogy nem bírom. Elég butus gondolataim vannak. Pl attól is félnék ha mozogna bennem a baba. XD De ha már odajutunk, akkor biztos örülni fogok neki. :)
"Ha saját vért látok azonnal ájulok."
Az ilyen nôk hogy csinálják végig a menstruációt minden hónapban? Tényleg érdekel.
Én kíváncsi voltam és nézni szerettem volna mi történik, de nem láttam semmit. Nem volt nagy hasam, de akkor sem. Egyrészt becsuktam a szemem, másrészt azt se tudom kb mi történt, csak hogy nagyon fájt, összefüggőek voltak a fájások, éreztem egy vágást és megkönnyebbültem. Akkor lenèztem a lábam közé és ott volt a kisfiam :)
Tényleg nem emlékszem rá hol volt az orvos, hol a szülésznő, mi történik körülöttem, csak túlélni próbáltam. Azt már néztem mikor a méhlepény megszületett, akkorára kicsit képben voltam :D
Én vérvételen szoktam èmelyegni, de szülés alatt eszed ágában sincs rosszul lenni. Vagyis lehet, a fájdalomtól :) akkor ott az a legkevesebb problémád, hogy vèrzel. Mondjuk én szülés alatt nem is láttam vért, még a babám sem volt véres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!