Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés közben mennyire látni,...

Szülés közben mennyire látni, hogy mi is történik odalent?

Figyelt kérdés

Még csak most próbálkozunk a babával, de nyilván eszembe jut a szülés is.

Most ha fekvelenézek a lábam közé, akkor az nagyon közel van a fejemhez:D oké, ennél hülyébben nem fogalmazhattam volna meg.

De konkrétan ennyire közelről végignézni, hogy egy 3 kilós baba kijön...szerintem én ott fogok elájulni.

Esküszöm, hogy inkább a látványtól félek, mint a fájdalomtól. Ha saját vért látok azonnal ájulok.

Ti néztétek? Vagy mit láttatok?

2021. szept. 18. 02:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Hidd el azért nem tudod elképzelni mert még nem voltál abban a helyzetben. Ott ha eszedbe jut majd ez a félelem nevetni fogsz magadban. Kizárt dolog hogy ráláss, mint ahogy az is, hogy ezzel foglalkozz. És ha ott mégis ez lesz a legnagyobb problémád akkor nagyon szerencsés vagy. Nyugi, minden rendben lesz :)
2021. szept. 18. 18:32
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Én már jó ideje nem látom a p.ncimat. :D Még oldalról lefelé nézve se, mert kitakarja a hasam. Esélytelen lenne, hogy végignézzem a szülésemet, még ha akarnám se. De egyébként se kötelez rá senki, ha akarod az elejétől a végéig becsukhatod a szemed és nem fogsz látni semmit. Abszolút a te döntésed. :D
2021. szept. 18. 18:36
 23/27 A kérdező kommentje:

Haha, akkor ez a zöld "izé" rejtély. Úgy tűnik, hogy valahol használják, valahol pedig nem.

Oké, kicsit megnyugodtam. Bár amilyen hülye vagyok, abban az esetben ha látnám, biztos kinyitnám a szememet, pedig tudom, hogy nem bírom. Elég butus gondolataim vannak. Pl attól is félnék ha mozogna bennem a baba. XD De ha már odajutunk, akkor biztos örülni fogok neki. :)

2021. szept. 18. 19:30
 24/27 anonim ***** válasza:
15 vagyok. A Róbertben szültem az elsőt, most a másodikat is ott fogom, bármelyik pillanatban már :D Nem kell fekve szülni (bár ez orvos függő) és lehet kádban is. Szerencsére ez azért már nem csak itt van így, hanem van más kórház is, ahol lehet
2021. szept. 18. 20:43
 25/27 anonim ***** válasza:
Én csak a szülésznőt láttam, semmi mást.
2021. szept. 18. 23:56
 26/27 anonim ***** válasza:

"Ha saját vért látok azonnal ájulok."

Az ilyen nôk hogy csinálják végig a menstruációt minden hónapban? Tényleg érdekel.

2021. szept. 20. 06:34
 27/27 anonim ***** válasza:

Én kíváncsi voltam és nézni szerettem volna mi történik, de nem láttam semmit. Nem volt nagy hasam, de akkor sem. Egyrészt becsuktam a szemem, másrészt azt se tudom kb mi történt, csak hogy nagyon fájt, összefüggőek voltak a fájások, éreztem egy vágást és megkönnyebbültem. Akkor lenèztem a lábam közé és ott volt a kisfiam :)

Tényleg nem emlékszem rá hol volt az orvos, hol a szülésznő, mi történik körülöttem, csak túlélni próbáltam. Azt már néztem mikor a méhlepény megszületett, akkorára kicsit képben voltam :D

Én vérvételen szoktam èmelyegni, de szülés alatt eszed ágában sincs rosszul lenni. Vagyis lehet, a fájdalomtól :) akkor ott az a legkevesebb problémád, hogy vèrzel. Mondjuk én szülés alatt nem is láttam vért, még a babám sem volt véres.

2021. szept. 20. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!