Elmúló vajúdás ??? Szerintetek ??
36+2 napot töltöttem ma , tegnap reggel már rossz közérzettel ébredtem , mindenen sírtam , még azon is amin egyáltalán nem kellett volna , napközben enyhe hányinger , estére a hasam is ment egyszer , a nyákdugóm 3 napja “távozgat” darabokban , tegnap este elkezdtem furán érezni magam , mint aki nem találja a helyét , 23 órára meg is érkezett az első fájás amit óramű pontossággal követett a következő 10 percenként , 01:30 körül már 5 percesek voltak a fájások és rendszeresen , nem elmúlón csak jöttek, már annyira erős volt hogy rendesen figyelnem kellett a légzésemre, egészen 4:20ig közben próbáltam fürdeni hátha esetleg mégiscsak elmúlik vagy felerősödik... 2 fájás között próbáltam pihenni de gyakorlatilag egy szemhunyásnyit sem aludtam majd 5:40 körül arra ébredtem , hogy elaludtam és teljesen elmúlt a fájás , egyszerűen nem értettem és most sem értem ha jósló fájás lett volna akkor nem rendszeresek nem ??? Napközben éreztem 1x-2x fájást de semmi nem jött vissza abból a hajnali monoton “vajúdásból”
Szerintetek ez mi volt ??? Normális , hogy elmúlt ???
Valaki járt már hasonlóan ??
A védőnőm szerint a héten nagy valószínűséggel megszületik a baba , de én most egy kicsit elkeseredtem , hogy mi történhetett !
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Az utolsó 3-4 hetem így telt :( Őrjítő volt…….
Minden este 7-8 fele kezdődött, rendszeres 7-8 percenkénti fájások, kőkemény has, görnyedés, szuszogás és minden reggel arra ébredtem, hogy jaj megint elaludtam és reggel van..
Az én esetemben ugyanígy este 6 fele indult meg (40.hétre) viszont burok repedéssel, szivárgással. Pedig azt hittem fájással indul majd a sok sok jósló nap után.
Ja és volt egy Nst a 38.héten, amikor kiugró rendszeres nagy fájdalmakat mért a gép, ott is akartak tartani, de szerencsére a doki nem érezte biztosnak és haza engedett. Ha akkor rásegítenek, akkor biztosan megerőszakolták volna a szülésem… :(
Köszönöm szépen a válaszokat , elképesztő egyébként , hogy amíg az ember nincs ilyen cipőben addig azt se tudja , hogy ilyen létezik...
Kedves utolsó Neked pedig jó babázást és gyors felépülést a császárból :)
Kedves 7-es !
Hányadik hétben voltál ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!