Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Farfekvés miatt fektettek be,...

Farfekvés miatt fektettek be, mikor esek túl a műtéten?

Figyelt kérdés
39+1 hetes vagyok ma. Farfekvés miatt fektettek be Baján. Ha nem indul meg magától, mikorra vàrható a műtét? Eddig nem mondtak nekem semmit sem.
2021. szept. 3. 11:21
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
Ilyenkor vizsgálatok vannak, ha szerencséd van szülés jo irányba befordul. babát nézik meg méhedet, várnak hátha szülés megindul akkro avatkoznak be ha baj lesz
2021. szept. 3. 11:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt mondták,hogy pont eddig várnak (39+1).

Nekem addigra sem fordult be a fiam,szóval aznap délben műtöttek.

Nyíregyháza,nyilván protokollfüggő is.

2021. szept. 3. 11:29
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Hat ha te nem tudod,mi honnan tudjuk? Mar ne is haragudj. Azert,mert Marikat Gyorben 40.heten mutottek,teged egyaltalan nem biztos.
2021. szept. 3. 11:34
 4/10 A kérdező kommentje:
3-as!Elnézést, rosszul tettem fel a kérdést. Igazából azoknak a válaszára lettem volna kíváncsi, akik pont úgy jártak, mint én.
2021. szept. 3. 11:39
 5/10 anonim ***** válasza:
2021. szept. 3. 11:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Tesómat nem fektették be emiatt, otthon volt végig a program császár reggeléig, akkor ment be és pár órán belül kint volt a baba. Ha addig beindult volna magától, akkor irány a kórház és kész.
2021. szept. 3. 11:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem be sem fektettek miatta, hanem megvárták szépen, amíg magától indult. Egyébként meg csak gyakrabban kellett NST és flowmetriára járni. Bár, az inkább a gdm és a magas vérnyomás miatt volt. Kiírt napon indult.
2021. szept. 3. 12:50
 8/10 anonim ***** válasza:
97%

Nekem fogalmam sincs sajna, de nem lehet, hogy majd csak akkor, ha beindulnak a fájások? :)

Kitartás! Lehet még találkozunk is benn, én 38+3 hetes vagyok. :) :)

2021. szept. 3. 13:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Minek fektetnek ezért be? Nekem az első faros volt, szó se volt semmiféle befekvésről, kiírtak műtétre és kész. Azt mondták, ha előbb indul a szülés, minél előbb spuri a kórházba és ennyi.
2021. szept. 3. 14:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Engem ott császároztak tavaly. Nem farfekvés, hanem túlhordás miatt. A befektvéstől számított 1 hét (pont a 41.héten) után indítottak, császár lett belőle. Szerintem ha nem lesz rossz NST eredményed és nem fordul be a baba, akkor betöltött 40-ig biztos nem történik semmi (hacsak nincs dömping az osztályon)
2021. szept. 3. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!