Van különbség méhszáj vizsgálatnál hogy egy férfi doki vizsgál nagy hatalmas kezekkel vagy egy hölgy a doktornő jelentősebben kisebb kezekkel.? 2.amioszkopian voltam tegnap és amikor a dr Úr vizsgált hát csillagokat láttam..
Figyelt kérdés
Első értelem 1222 lett a tegnapi 2222.2021. aug. 22. 10:54
1/7 A kérdező kommentje:
Értelem helyett értékem..
2021. aug. 22. 10:55
2/7 anonim válasza:
Nekem ellenkező tapasztalatom van. Életemben 4x vizsgált nő, ebből 3x terhesen.
A jó isten mentsen tőlük..
3/7 anonim válasza:
Nagy kezekkel erőlködés nélkül elér bármit. A nők a kis kezeikkel ellenben ahhoz, hogy kitapintsák, amit akarnak, sokkal durvábban vizsgálnak, mert lazán nem érnék el. Nagyon remélem, hogy soha többé nem kerülök nőkhöz.
4/7 anonim válasza:
Nekem is jobban fájt, ha női doki vizsgált..
5/7 A kérdező kommentje:
Értem de pld a két ujjnyi nyitottság ugyanannyi ? Tehát egy vékonyabb ujjú dr nő és a nagyobb ujjú dr úr is ugyanazt a nyitottságot állapítja meg
2021. aug. 22. 11:13
6/7 anonim válasza:
Hát azt nem a saját ujjához viszonyítja az ember 😀
7/7 anonim válasza:
1 szülsézorvosba férfi jobban tud tágitani,jobban megtudja ujnyi tágulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!