Szülés után menstruáció?
Figyelt kérdés
Két hónapja szültem kb másfél hétig tartott a vérzésem utánna rá két hétre megjött a menstruációm kb 1hétig tartott ebben a hónapban is megjött már több mint 2hete megvan. Ez normális? Első terhességem alatt szülés után 2hónappal jött meg és akkor nem tapasztaltam ezt akkor nem tartott ilyen sokáig.2021. aug. 21. 21:56
1/2 anonim válasza:
Lehetséges hogy normális, az is hogy nem.
Én ezekkel a problémákkal mentem orvoshoz, azt mondta, ha nem görcsölök nagyon erősen és nem durva, darabos vagy sötét fekete a vérzés akkor ok, majd elmúlik, de végül kiderült hogy "meghajlott" a méhem így nem tudott a vér megfelelően ürülni, ezért vereztem ilyen sokáig. (nekem fekete színű volt szinte és viszonylag erős vérzés) Egramm cseppet kaptam és "kiöblítették" a méhem, utána már rendben voltam.
Szerintem ha aggódsz inkább menj el orvoshoz, jobb megnézetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!