Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után a kórházban...

Szülés után a kórházban milyen fájdalomcsillapítót adnak?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy nem nagyon akarnak adni, úgy kell könyörögni érte. Gondoltam viszek magammal. Azt tudom hogy paracetamol tartalmút lehet csak szedni, de mindegy melyiket?
2021. aug. 15. 18:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%
Megkerdezhetem,hogy miert adtak,mi fajt? Es a kerdezo mibol gondolja,hogy szuksege lesz ra?
2021. aug. 15. 20:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én császáros voltam. Hogy milyen volt, nem emlékszem, de reggel és este is 2-2 db-ot hoztak. Mondták, hogy vegyem be nyugodtan, ha kell még, akkor szóljak. Nem kellett könyörögni. Bár azt mondták, hogy a császár utáni fejfájásra nem tudnak mit adni, mert arra nincs gyógyszer.
2021. aug. 15. 20:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Császár után 1 ampulla voltarent kaptam infúzióban.
2021. aug. 15. 20:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Császár után 4 óránként kaphattam 2 db Nurofent. Az első napokban szükség is volt rá, utána már csak alkalmanként vettem be.
2021. aug. 15. 22:42
 15/15 A kérdező kommentje:
2 ismerősömtől is hallottam hogy nem nagyon akarnak adni. Nem tudom h szükség lesz-e rá, de inkább legyen nálam és ne kelljen minthogy kelljen és ne legyen. Amúgy nem szoktam gyógyszert szedni.
2021. aug. 16. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!