Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés alatt tényleg sok nő...

Szülés alatt tényleg sok nő bekakil? Nem tisztítják ki őket előtte? 10 ből hány nőnél történik meg ilyen?

Figyelt kérdés

2021. júl. 24. 16:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%
Elsőnél kaptam beöntést, a 2.nál nem. Egyiknél sem tudok róla, hogy jött volna. Férjem bent volt mind a kettőnél, nem látta mi van lent. Nem mondták, nem kérdeztem, nem vettük észre. Rohadtul nem foglalkozik vele az ég világon senki. A szülésznők hozzá vannak szokva, férj nem lát pont oda, mert jobb esetben melletted áll, és nem a lábad közt, neked meg lesz más dolgod.
2021. júl. 24. 18:05
 12/30 anonim ***** válasza:
87%
Én mind a négy gyermekemet szó szerint a világra szartam
2021. júl. 24. 18:28
 13/30 anonim ***** válasza:
92%
Indították a szülésem,így,aznap reggel feltoltam egy glicerines kúpot,és nem lett gond. Viszont a tolófájásoknál kb.minden fájásnál bepisiltem. De amúgy ez volt a legkisebb gondom.
2021. júl. 24. 18:38
 14/30 anonim ***** válasza:
95%

Én már többször válaszoltam hasonló kérdéshez.

Szülés előtt 2 hétig szorulásom volt, se beöntést se hashajtó nem kaptam, mert a személyzet szerint "ebből még nem lesz szülés". Alattam vagy 4x-5x cseréltek lepedőt, de szerintem még a szülésznőknek is át kellett öltözniük. Láttam, hogy a sokadik lepedőcserénél már nem tetszik nekik, de ez van, nem tudtam visszatartani azt, ami már napok óta gyülemlett bennem.

Hogy számomra ciki-e? Igen. De attól még természetes. (a férjem akkor még nem volt bent, csak az kitolásra ért be, az utolsó 15 percre)

2021. júl. 24. 19:33
 15/30 anonim ***** válasza:
96%
Nyilván kellemetlen ha megtörténik, de természetes. Te nem is veszed észre, ha esetleg jön a kaka is. Én nem kaptam beöntést, mert nem volt idő rá. Előtte napokban többször volt hígabb székletem, mégis kijött. A szülésznő végig törölgetett, de én csak utána vettem észre, hogy kaki is jött a gyerekkel.
2021. júl. 24. 20:27
 16/30 anonim ***** válasza:
90%
Nekünk a szülés felkészítőn azt mondták,hogy a szülés közeledtével a hasmenés teljesen természetes,mert készül a test, tisztul. Nekem magzatvíz elfolyassal kezdődött és még a fajasok megindulása előtt elkapott életem legdurvább hasmenése. Szó szerint minden távozott. A férjem premier planban látott mindent és azt mondta hogy bizony nem volt baleset, pedig két órás lett a kitolas 🤷🏻‍♀️
2021. júl. 24. 20:31
 17/30 anonim ***** válasza:
92%

Kaptam beontest de így is törölték nekem.

Férjem látta, nem zavarta. Természetes dolog.

Sőt mikor a baba kijött mondta, hogy akkora vér tócsa spriccelt ki belőlem ahogy jött a baba(magzatviz + a többi dolog), hogy a vas ízét érezte a szájában.

Sőt. A mi babank ahogy a mellkasomra lett téve , le is kakalt :)

2021. júl. 24. 21:02
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyszeru a megoldas. A fejed mellett all/ul. Az enyem pl vegig ult,nem tudom biztosra,hogy bekakiltam,mert nem neztem oda,latni meg csak ugy nem lattam semmit,de talan,mintha ereztem volna kitolaskor,meg ezutan az erzes utan torolt egyet a doki,hogy azt,vagy mast,nem tudom. Amugy szules alatt/utan mar nem tudjuk mikor,elore ment inni a ferjem,es allitasa szerint egy pillanatra mikor visszafordult latta,hogy milyen harci helyzetek uralkodnak odalenn,de nem hagyott el azota sem🤣. Viszont a szules tobbi reszeben mellettem ult,azaz a fejem mellett,mikor kint volt a fiam feje,es vartuk a kovi nyomast,akkor sem nezett oda😅
2021. júl. 24. 21:07
 19/30 anonim ***** válasza:
90%

Nem vállalnék olyan emberrel gyereket, aki nem láthat kakilni.

Ez az intimitásnak egy újabb szintje, a gyermekvállalás, szülés, gyerekágy.

Ezen már réges rég túl kellett volna lépnetek.

2021. júl. 24. 22:47
 20/30 anonim ***** válasza:
49%
Vki írta egyes elmaradott helyeken van beöntés. Ahol én fogok szülni van, de őszintén inkább legyen. Amúgy szerintem nekem az gyorsította be a folyamatot mivel “görcsöl” a beled gyomrod. És felgyorsítja az egészet vagy csak nekem. Bár inkább jöjjön ki minden előtte szerintem, minthogy ott.
2021. júl. 24. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!