Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szules utan a korhazba szerint...

Szules utan a korhazba szerintetek jo lesz ram ?

Figyelt kérdés

Hatban szoritanak a melltartoim de viszont elol mellbe meg mar kicsit nagy :/

Szerintetek vegyek uj melltartokat korhazba vagy ha megszulok jok lesznek ezek hatba?

2021. júl. 19. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Szülès utàn èn nem hordtam melltartòt jò sokàig. Szoptatas elejèn nem is jò, ha valami nyomja a mellet, akàr tejcsatorna elzàròdast, gyulladast is okozhat.
2021. júl. 19. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Hát hacsak nem a hátadban van a gyerek az sztem szülés után egyből nem fog lentebb menni. Sőt ha bedurran a melled csak rosszabb lesz
2021. júl. 19. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Lehet venni ilyen toldót, hosszabbítót melltartóhoz. Akkor hátban nem szorítanának, és újat sem kell venned.
2021. júl. 19. 18:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso olyat hol lehet venni?
2021. júl. 19. 18:28
 5/6 anonim válasza:
95%
H&M-ben, fehérneműboltban szinte biztosan. Nekem még nem volt szükségem ilyenre, de egyszerű ruhabolt fehérnemű részlegén is lehet, hogy van.
2021. júl. 19. 18:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom
2021. júl. 19. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!