Szülés előtt 1-2 nappal van valami jel, ami után megindult a szülés?
Figyelt kérdés
Nektek mik a tapasztalataitok?
Nyákdugó, magzatvíz elfolyás ön kívül mik utalhatnak arra, hogy nemsokára itt az idő. 37+6-ban vagyok jelenleg.
2021. júl. 11. 07:56
1/10 anonim válasza:
Nekem egy héttel korábban elment a nyákdugó de nem volt semmi tünet 1-2 nappal előtte. Aznap még mondtam a boltban az eladónak, hogy szerintem kivárja a kiírt napot. 2-3 órával később kezdődtek a fájások.
2/10 anonim válasza:
Nekem még aznap sem volt jele..
3/10 anonim válasza:
Fiamnál semmi, a görcsök jöttek 11 töl, de kb 4 körül esett le, hogy lehet ez nem is gyomor gond😁😁40+1 voltam. Lányomnál előző este elment a nyákdugó, másnap egésznap görcsölgettem este 10 kor jöttek rendszeresen.
4/10 anonim válasza:
Egyik gyereknél sem volt előjele. Magzatvíz egyiknél sem folyt el. Nyákdugó elsőnél nem tudom, mikor távozott, de nem találkoztam vele, másodiknál szülés előtt pár órával (akkor már voltak fájások).
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2021. júl. 11. 09:08
6/10 A kérdező kommentje:
Közben semmiből semmi elfolyt a magzatvíz.
2021. júl. 11. 18:26
7/10 anonim válasza:
elfolyt a magzat,fájások,görcsök,hasad leszáll,arcod megduzzad,fészek rako ösztön,furcsa megjön érzéseid,megérzéseid,hogy mikro szülsz,rossz közérzet
8/10 anonim válasza:
Kérdező ha elfolyt a vized,lassan fájásaid is elkezdődnek,lassan szülsz akár ma már babázol
9/10 A kérdező kommentje:
Úgy volt. Köszönöm mindenkinek aki írt.
2021. júl. 13. 13:22
10/10 anonim válasza:
Remèlem könnyű szülés volt, és minden rendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!