Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Szent Istvánban fogok...

A Szent Istvánban fogok szülni, jó kórház? Dr Kodaj Imréről? Jó orvos?

Figyelt kérdés
2008. dec. 8. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Én ebben a kórházban szültem másfél hónapja. Nem volt fogadott orvosom,kicsit problémás is voltam, mégis nagyon rendesek voltak velem. Én csak jót tudok mondani az István kórház szülészetéről!
2008. dec. 8. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:
az istván rossz,a szülészet viszont JÓ! én is ott szültem,nekem kifejezetten csodás élmény volt (pedig nem is a legsimább szülés volt) és akik velem voltak egy szobában azoknak is, úgyhogy legalább 5-en vagyunk,akik ezt állítják :) A szülőszoba hangulatos,a férjed vagy bárkid ott lehet veled,ihatsz-ehetsz vajúdás közben,a szülésznők ctg alatt kevésbé,szülésnél viszont nagyon tudják a dolgukat és nagyon kedvesek. Nekem a szülészettel sem volt bajom,pedig 5 ágyasban voltam - a többi anyukával jó volt beszélgetni,tudtunk egymásnak segíteni. És a lényeg: a babád veled van éjjel-nappal, nem kap cumit,teát,semmit: csak te teszed tisztába,te viszed orvoshoz,te viszed fürdetni és csak a te anyatejedet issza.A nővérkék is kedvesek. Dr.Kodaj Imrét viszont nem ismerem sajnos,de beszéld meg vele,mikortól van ott veled a szülésnél,hívhatod-e éjjel is vagy a szülésznők hívják majd stb.
2008. dec. 8. 22:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a kórházról nem tudok semmit, mert Esztergomi vagyok, viszont Kodaj doktorról csak jót írhatok.A dokim javasolta, hogy menjek hozzá a két genetikai UH-ra, mert nagyon jó a gépe, és remek orvos, tapasztalt, stb. Egy magán"klinikán" is dolgozik ott voltam nála, mert 4D-t akartunk. A két genetikai után még egyszer visszamentünk mozizni. A férjemnek is szimpi volt, nekem is. Harmadszor már emlékezett ránk, és úgy beszélt velem, mintha mindig ismert volna:-))

Az Uh-kon is figyelt mindenre, szóval tényleg csak jót!

Egy 12 hetes anyuka

2008. dec. 9. 09:53
 4/7 anonim ***** válasza:

esztergomi!!!

Bocs

2008. dec. 9. 09:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én is az István khzban szültem májusban,és mindennel tökéletesen elégedett voltam.Valóban mindenki nagyon segítőkész,a szülőszobák 1 személyesek és barátságosak,a személyzet felkészült és segítőkész.Nekem volt fogadott szülésznőm is(Hajdu Barbara),de sajnos ezt az orvost nem ismerem.
2008. dec. 9. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:
A dokit nem ismerem, de én is az Istvánban szültem (5 hónapja) és velem is rendesek voltak.
2008. dec. 11. 22:24
 7/7 anonim válasza:

Szia !

A Szent István szülészete nagyon nagyon jó ! Nekem életem legszebb élménye marad a szülés, (pedig én rettegtem a szüléstől). ÉS nagyon rendesek a csecsemősök is. Nekem volt orvosi probléma a szüléssel is, a babával is, de azt mondhatom hogy maximálisan elégedettek voltunk azzal, ahogy velem és a babával bántak.Ha tehetném,újra ott szülnék. Mi nagyon sok hálával és köszönettel tartozunk nekik ! Az említett dokit nem ismerem, de ha tényleg választani akarsz a kórházak között, ezt a kórházat nyugodt szívvel ajánlani tudom !

6 hetes baba anyukája

2008. dec. 12. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!