Mennyire fajdalmas a szules?
Sziasztok
28 hetes km vagyok es mar egyre tobbszor eszembe jut a szules
En nagyon felek tole :(
Nekem a menszesz gorcsok is borzasztoak voltak..
Es a fajdalom turo kepessegem is irrto kicsi :D xd
Tudnatok meselni kinek milyen volt?
Tudom lesznek akik azt mondjak h faj stb meg ugyis at kell esnem rajta szval
Es azt is tudom h egy szules sem egyforma fajdalmilag sem
Megis miert lenne gaz? Az nem gaz ha az ember valamit kerdez normlisan a masik mg paraszt modjara valaszol? Ja az termeszetes :)
Nyilvan nem marad bennem meg jo :D csak meg is kivancsi voltam ki h elte meg de ugylatom itt nemlehet kb mar semmi kerdest feltenni :D
10-
Gondolom h nem mindenkinek egyforma irtam is a kerdesembe arra voltam kivancsi ki hogy elte meg de ugylatszik itt nem lehet Kerdezni mert ez a csoport nem a normalis valaszokrol szol :D
Kedves kérdező!
Hozzád hasonlóan én is rettegtem a szüléstől, pedig nekem viszonylag magas a fájdalomküszöböm. A terhességem végén már alig vártam, hogy megszülessen a kisbabám és magam mögött hagyhassam a félelmem. Délután 6 körül kezdődtek a fájdalmak, azok még tényleg menstruáció-szerű görcsök voltak, mosolyogva beszélgettem a férjemmel és a szüleivel. Lezuhanyoztam, végeztem a dolgaim, közben folyamatosan azon tűnődtem, hogy „vajon ma van-e a nagy nap”. Mérni kezdtem a fájások közötti időt, elég rendszertelenek voltak. Este 10 körül kezdtem meggyőződni arról, hogy ez valóban a szülés kezdete. Bár még ekkor is viszonylag mosolyogva szóltam a férjemnek, hogy pakoljuk be a csomagot az autóba. Végül éjfél körül értem be a kórházba, 5 perces fájásokkal. 2-kor kezdtem érezni, hogy ez már nagyon fogösszeszorítós.. kétségbe voltam esve, mikor mondta a szülésznő, hogy ez nagyon az eleje... 4-kor írtam egy üzenetet a férjemnek: „én ebbe belehalok”... Ekkor mondtàk, hogy a felènél jàrok. Kétségbeestem. Reggel 7-től éreztem azt, hogy basszus, nekem ehhez nincs több erőm, könyörögtem a császárért, ekkor már nem bírtam csendben tűrni a fájásokat..nem fogok hazudni, nem hittem volna, hogy létezik ekkora fájdalom. Viszont a szülésznő elmagyaràzta, hogy hogy vegyem a levegőt, az valamelyest segített. Végül székelèsi ingert éreztem, ekkor már tudtam, hogy ezek tolófàjások. A kitolási szakasz egy igazi megkönnyebbülés volt, nem éreztem olyan nagy-nagy fàjdalmat. Féltem a gátmetszèstől is, de nem éreztem semmit. Amikor kibújt a kisfiam, valóban egy kicsit kellemetlen, feszítő érzés lett úrra rajtam, de az időben nagyon kevés. Amint megérkezett Ő, vége volt a fájdalomnak. Varrásnàl érzéstelenítettek, nem fájt egyáltalán. Ne izgulj, a vajúdás vége valóban nagyon nehéz, de nem végig. Figyelj a légzésedre, a fájások közötti szünetekben új erőt tudsz meríteni.
Könnyű szülést!
Egy két hónapos babó anyukája :)
Nagyon szepen koszonom :)
Igen hiaba a felelem ki fog igyis ugyis jonni, amit igazabol mar alig varok 😍😍
Koszonom szepen a normalis valaszokat
Nekem elég magas a fájdalomküszöböm de a szülés kiverte a biztosítékot.
Terhességem alatt abszolút nem gondoltam a szülesre, úgy voltam vele a gyerek mindenképpen kijön így vagy úgy. De akkor ott azt hittem meghalok. Mondtam is a páromnak hogy én ezt nem tudom végigcsinálni pedig viszonylag gyors szülésem volt, magzatvíz elfolyással kezdődött rá 3 órára meg is szültem. Az egyetlen dolog ami a lelket tartotta bennem a párom volt aki végig bennt volt mellettem.
Én 10/11 mondanék a fájdalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!