Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek ha két gyerekem...

Szerintetek ha két gyerekem is koraszülött volt(35 és33 hétre jöttek) akkor ez magátol érthetődik,hogy a 3.is korábban fog jönni,vagy van esély rá,hogy időben?

Figyelt kérdés

2021. máj. 24. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Mitol erkeztek elobb? Ha a mehszaj nyilt ki elobb,van ra esely most is. Ha fertozes ,burokrepedes,akkor meg van esely idore szulni.
2021. máj. 24. 17:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazábol nem tudom.A fiamnàl jelentkeztek fájások,ott két újnyita nyitva volt a méhszáj,a lányomnál meg épp pihentem mikor hirtelen elfolyt a magzatvíz.
2021. máj. 24. 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:
A koraszülés legfontosabb kockázati tényezője a megelőző koraszülés. Nyilván nem 100%, de elég nagy esélyed van rá.
2021. máj. 24. 18:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. máj. 24. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Valoban,nagyobb az eselyed ra,mint annak,akinek "idoben" szulettek az elozo gyermekei.
2021. máj. 24. 19:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. máj. 24. 19:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Az kolléganőmnél volt ugyanez. Az első terhessége vetéléssel végződött, a második baba 35.hétre született, a harmadik baba elment, a negyedik pedig 33.hétre született.

Azt nem tudom, hogy van-e valami összefüggés a két koraszülés között de valószínűleg a dohányzás rásegített neki.

2021. máj. 24. 21:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Jesszus!Én nem cigizek,nem iszok még nem terhesen sem!Egyedül a kávé amit szeretek,de terhességek alatt egyett ittam.Mondjuk nem is kívántam.
2021. máj. 24. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!