Hány évesen és milyen úton (természetes vagy császár) szültetek?
18#
Drága ha figyelmesen olvasod.. 2 db sürgőssegi császárom volt. Nyílván olyan komplikációk vannak ami miatt nem engedtek harmadszor másként szülni.
Az első toxémia a második fenyegető hegszétválás miatt. Majd műtét közben derült ki, hogy bár a hegemet alig 1-2 mm tartotta mindenem mindennel összenőtt, letapadt a vastagbelem megtekeredett. 2 órát műtőttek, másnap bélgyulladást kaptam (ismeretlen eredetű bélgyulladásom van 6 éve).
Harmadik alkalommal ismét sokkal kisebbre saccolták a lányom (magasvérnyomásos is vagyok) megkeveslett a magzatvíz, a hegem ismét vékonyodott.
Szóval köszönöm, de hagyjuk ezt dolgot,hogy hogyan is szülhettem volna vagy sem, ezt ne Te mint hozzá nem értő akard megmondani. Amúgy ismételten voltak összenővések, most csak 1 órát műtöttek.
Nyílván a gyerekem és a saját életem a fontosabb nem pedig az "élmény" a természetes szülésének..
25 éves voltam 41.héten elment a magzavizem,de nem tágultam. 20 órát kínlódtam. Végig ment az oxitocin,izomlatító szurikat kaptam,de úgyis csak az utolsó órára tágultam ki,addigra már fájásaim sem voltak. Próbálták kinyomni belőlem,de nem sikerült. Gyenge lett a szívhang és hozták a vákumot! Brutál érzés volt,h nem sírt fel..
Nem is értem ha már van mód a császárra miért alkalmazták nehezen?? Borzalmas,hogy kockára teszik a baba életét!
Szerencsére nem lett semmi károsodása. 4200gramm és 53cm lett az én csodám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!