Szülés utánra ha always éjszakai betétet veszek, az jó lesz?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 11. 20:40
11/20 anonim válasza:
Lehet, hogy elég lenne, de nekem mindegyik szülés után kevés lett volna. Inkább vegyél Tena Lady-t, és ne legyen rá szükség, minthogy aztán kiderüljön, hogy mégis kell.
12/20 anonim válasza:
Nem elég. Nekem áldás volt a felnőtt bugyipelenka, nem kellett 2 óránként cserélni és nagyon kényelmes volt. Egyáltalán nem bántotta a gátsebemet. Mikor elfogyott a pelenka, kipróbáltam a nagy betétet de az nagyon kényelmetlen volt.
13/20 anonim válasza:
Az első hétre kevés lesz, inkontinencia betét jobb lenne
14/20 anonim válasza:
Bőven elég volt mindegyik szülésem után.
15/20 anonim válasza:
Nem elég, én első napokban nagyon véreztem.
16/20 anonim válasza:
97-ben szültem, a kutya nem használt tenát, csak teljesen hagyományos betétet.
17/20 anonim válasza:
Attól függ. A szobatársam simán szült, neki kellett az éjszakai Tena a legnagyobb. Én császárral szültem, normál betét is elég volt, 1-2 hét után pedig a tisztasági u
Is elég volt de az kb.6 hétig.
18/20 anonim válasza:
16 már anyukam se sima betetet használt 86-89-99-ben szült. Tehát ez egy elég merész kijelentés így ebben a formában. Lehet amúgy azt is. Sokkal többet kell cserélni, ami csaszarnal vagy nehéz szules után nem előny és ahogy mondta valaki, hogy kényelmes gatvarrattal raulni a tenara. Ez így van.
19/20 anonim válasza:
Nekem az jobban be vált mint a szülés utáni, ez jobban a bugyiban maradt. Pedig én nagyon erősen vereztem
20/20 anonim válasza:
Akinek be vált az le van pontozva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!