Császármetszés után kaptatok vérhigítót?
Figyelt kérdés
Indoknak és városnak is örülnék!2021. ápr. 8. 22:53
11/15 anonim válasza:
2016-ban Nyíregyházán nem. Még a kórházban sem.
Ki is jött belőlem már itthon iszonyú görcsök közepette egy másfél tenyérnyi alvadék...
Komolyan, megszültem a wc-n :(
Pedig volt fogadott orvosom.
12/15 anonim válasza:
7es! 11es vagyok. Akkor Nyíregyházán még mindig nem adnak... De miért nem vajon?
13/15 anonim válasza:
Igen, itthon is kellett szúrnom magam. Szeged, 2020 nyár
14/15 anonim válasza:
Tavaly szültem Szegeden. Kórházban a 2 nap alatt 2x kaptam, utána otthon még 12 napig kellett szúrnom magam naponta egyszer.
15/15 anonim válasza:
12
Nem tudom,pedig 500 feletti trombocitaszámom is volt,de mégsem. Igazából eszemben sem volt rákérdezni,csak itthon agyaltam rajta.
Mindazonáltam érdekelne,miért csak én lettem lepontozva,ráadásul egy ilyen kérdésnél,ahol minden válasz hasznos. Bosszantó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!