Az első gyermekednél hányadik héten indult be a szülés magától?
Figyelt kérdés
Tehát akiknek nem avatkoztak be, nem indították a szülést, hanem magától beindult: hányadik héten történt? A klasszikus számítási módszer szerint, azaz az utolsó menstruáció első napjától számolva.2021. ápr. 6. 20:46
12/22 anonim válasza:
Kiírt napon este 11kor kezdődött. Másnap lett meg.
13/22 anonim válasza:
39 hétben született meg a kisfiam. Jol indult minden a doki burkot repesztett szepen tagultam kaptam oxit is de aztan fajasgyengeseg lépett fel ahogy jöttek a toló fájások mindig elmult a fajas amikor nyomnom kellett volna ezért vacuumal született meg
16/22 anonim válasza:
41+1, másnap kellett volna hívnom az orvosom. Erős, darabos tágulási vérzéssel (és érthetően nagy ijedtséggel indult), egy uh után hazaküldtek, este 8 körül enyhe görcsök, reggel 8-ra kisbaba :) természetes szülés volt. Az erős vérzést azért írtam, hátha még valakinek hasznos lehet, ilyen is van, nem feltétlenül kell egyből halálra rémülni (nyilván ilyenkor orvos lássa).
18/22 anonim válasza:
2020 február 8- ra voltam kiírva.
10- én reggel kezdődtek a fájások
12-én délben lassult a pici szíve, ezért toltak be a műtőbe
Végül február 12- én, a névnapomon, 13:18 perckor született meg a kisfiam
De ez Angliában történt, itt a természetes szülést részesítik előnyben, és oxit se adnak( az epidurált is 12- én kaptam csak meg reggel 6- kor)
20/22 anonim válasza:
Látom le lettem pontozva. Bocsánat, hogy épp akkor indult be 🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!