A nyákdugó eltávozását kísérhetik mensturáció-szerű görcsök?
Figyelt kérdés
Nekem nem egyszerre ment el, hanem már lassan 1 napja folyik ez a nyákos, rózsaszínes trutyi, és azóta vannak ilyen enyhébb görcseim. Tapasztalt más is ilyet? 39 hetes vagyok.2010. aug. 19. 13:31
1/5 anonim válasza:
igen.
elment a nyákdugóm délután - koraeste és éjjel már szabálytalan fájásaim voltak ez volt szombat este és éjjel hétfőn reggel született a lányom.
szerintem már nem sok van hátra neked se.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem 3 héttel ment el szülés előtt így a nyákdugóm előző terhességnél.
Most pedig 2,5 hete és még vígan szaladgálok, ügyintézek.
Az orvosod nem árt, ha tudja, megvizsgál, mert megmondja, mennyit tágultál. Ha szükséges, be is fektet. De lehet, hogy hamar itt a szülés is. Egyénfüggő.
Szintén 39 km.
Szép szülést, egészséges babát!
3/5 A kérdező kommentje:
Az első válaszolóhoz: és neked a magzatvíz mikor ment el? Mert annak nálam egyelőre se híre, se hamva...
2010. aug. 19. 14:07
4/5 anonim válasza:
Nekem is így távozott mind a két esetben másnap megszültem. A magzatvíz az elsőnél szülés előtt kb. 3 órával, a másodiknál repesztéssel távozott.
5/5 anonim válasza:
28 hetes terhes oltam mikor elment voltak utana gorcseim es rea 2 napra szultem ugyhogy neagogy mert ez normalis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!