Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Utalhatnak ezek a jelek arra,...

Utalhatnak ezek a jelek arra, hogy az elkövetkező napokban szülni fogok?

Figyelt kérdés

Tegnap aminoscópián voltam és utána elkezdtem vérezni,majd mára barnás valami jön beleőlem.joslok azok megvannak!

41+4 napos vk!

2008. dec. 4. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is egy hasonló vizsgálat indította be a szülésem. A barnás vlm, ha nyúlós, nyálkás, akkor talán a nyákdugó. Ha jóslóid erősödnek, az már lehet, hogy a vajúdás eleje lesz. Nálam a vizsgálat után /előtt is, de után durván/ szivárgott a magzatvíz, ha erős folyásod lenne, irány a szülőszoba..:-D Szerintem holnap ilyenkor már szopizni fog a babócád, sok sikert és kitartást Neked!!!
2008. dec. 4. 10:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosok azt vallják ,hogy a kismamák igen nagy %-nál okozhatja az amnioscopia a szülés megindulását.Nálam ez pontosan így volt.Délelőtt megcsinálta a dokim,du. 6-kor minden előjel nélkül elhagytam a nyákdugóm,még jóslók sem voltak,7-kor pedig jöttek a 3 perces fájások.
2008. dec. 4. 10:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi lányok!ami igaz,félek,de várom a babámat már nagyon!
2008. dec. 4. 11:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vizsgalat elott 2 napot jott a nyakdugom,barnas nyakos valami,a vizsgalat utan ahogy hazamentem elkezdett szivarogni a vizem,majd par orara ra elfolyt.A korhazba ahogy beertem a fajasok is jottek es masnap reggelre megszuletett a kislanyom.En is tulhordtam,de te amugy is barmelyik pillanatban szulhetsz.Komplikaciomenstes szulest kivanok!
2008. dec. 4. 11:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Azt hiszem,erre mondják,hogy mindenórás a kismama.:)

gyors,komplikációmentes szülést-születést kívánok nektek.:-)

Üdv:Kriszti

2008. dec. 5. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!