Napok óta felébredek hajnal 2 óra magasságában és napközben sem tudok pihenni.39 hetes vagyok kismama vagyok. Az álmatlanság és a fáradság lehet a szülés előjele?
Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 10:43
1/5 anonim válasza:
A nagy súly miatt már nem tud pihenni a tested és gondolom folytom a szülésen jár az eszed.Én a 8 hónaptól nem tudtam aludni,sokszor kiosontam a konyhába,hogy a párom tudjon tőlem aludni és takarítottam,de volt hogy reggel 6-ra kész volt az ebéd:) 11 nappal hordtam túl és amikor befektettek a szobatársaimnak szóltam előre,hogy vszínű hajnalban kimegyek a szobából,hogy ne zavarjam őket és ált. hajnali 4-től felvoltam.A kisfiam mégsem akart magától kibújni.
2/5 A kérdező kommentje:
Pedig már kezdtem reménykedni.Azért köszi a választ!További szép napot!
2008. dec. 4. 11:43
3/5 anonim válasza:
29 hets vagyok...nem mondhatnam hogy nagy a pocim szoval nem a suly miatt...de nem vagyok kepes aludni. allandoan hajnal ketto korul fent vagyok...probalok aludni de nem megy...en nem elmelkedek allandoan a szulesen, es szeretnek en aludni...de nem megy...es mar azt hittem velem van a baj.
Napkozben pihenek egy ket orat...de ez a max mert nem birok aludni akkor sem.
Szoval kitartas...neked mar nincs sok
Konnyu szulest kivanok
4/5 anonim válasza:
Jó neked, hogy "csak" napok óta gyötör az álmatlanság. Én a 18. hét óta nem tudok rendesen aludni éjjelente, mert 2 óránként arra ébredek, hogy fáj a hasam, vagy a csípőcsontom, gerincem stb. A védőnő azt mondta erre, hogy a legtöbb kismama, a terhesség vége felé álmatlansággal küzd. 39. hétben vagyok én is.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy Ti is ilyen problémáktól szenvedtek.A kisfiamnál nem volt hasonló gondom.Nekem most teljesen más ez a terhesség.Már lassan bekattanok.Mindenben a szülés előjelét látom.Csak a tudat nyugtat,hogy sokáig már úgysem maradhat bent ez a "kis bestia" :)
2008. dec. 4. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!