Nagyon sokat dolgozom egész nap teszek veszek nem ártalmas a babára, igaz hogy aki sokat mozog dolgozik az könnyebbben szül?
nincs összefüggés
elsőnél a szülés napjáig aktív voltam, mégis 13 óra vajúdás után lett meg a babám.
másodiknál veszélyeztetett lévén rengeteget feküdtem, 2 óra alatt kibújt.
Ha nem hajtod túl magad, akkor nem árt. Sokkal rosszabb lenne, ha csak ülnél vagy feküdnél egész nap.
Nálunk a terhességem alatt volt felújítás, gondolhatod mennyit melóztunk.
De ettől függetlenül nem szültem könnyen sajna...
Ha nem vagy rosszul a munkától, akkor nem ártalmas!
Nem, sajnos nem igaz, ettől nem fogsz könnyebben szülni.
Szia!
A munka biztos nem árt ha nem hajszolod magad.
Szerintem meg igenis"könnyÍthet" a szülésen ha valaki nem hagyja el magát és fekszik egész nap(hacsak nem muszáj). Annyi könnyebbséget tuti jelent a munka/ akt@kodás, hogy aki nem rogyik bele a székbe 9 hónapra annak jobb lehet az állóképessége, teherbÍrása, ne adj' Isten a fájdalmat is jobban bÍrja vagy "csak" kevésbé nyafogós, ami pedig megkönnyÍti nem csak a körülötte lévők hanem a saját dolgát is a szülésnél. Ja, és aki aktÍv, az jobban ismeri a testének a jelzéseit, korlátait, működését. És ne mondja nekem senki, hogy ez nem könnyebbség a szülésnél:).
Szóval ilyen értelemben biztosan jó ha valaki, aki teheti, nem áll le a feladataival, kedvteléseivel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!